Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nők! Az alábbiak közül mi...

Nők! Az alábbiak közül mi jelent számotokra kizáró okot?

Figyelt kérdés

1. 198cm magasság

2. Ezek a tetkók:

[link]

[link]

[link]

3. 3 gyerek az előző kapcsolatból.

4. Az előző feleségét néhányszor megcsalta.

2023. febr. 11. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mind.
2023. febr. 11. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

2

2

4

A 198 cm-es testmagasság nekem a 178 cm-es magasságommal több, mint ideális, de még éppen belefér.

2023. febr. 11. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

1. Nem gond, én is közel 180 centi vagyok nő létemre.

2. Nincs gondom az igényes tetoválásokkal, de a felsoroltak egyértelműen kizáró oknak számítanak. Egy dolog, hogy nevetségesen mutatnak, de sokat el is árulnak az adott személyről.

3. Szintén kizáró ok, saját gyereket sem akarok, másét pláne nem.

4. Itt nekem az már határeset, hogy volt házas, mert huszonéves vagyok, ebben a korban egy előző házasság furcsa. A megcsalás ténye már összetettebb. Azt mondanám elsőre, hogy persze, kizáró ok, velem is megtenné. Ugyanakkor lehet kivétel ebben az esetben, hiszen minden kapcsolat más, és évek alatt sokat változhat egy ember.

De a legnagyobb kizáró ok, ha valaki ilyen hashtageket komolyan vesz, mint ebben a kérdésben. Ez az alfacsádozás a legalja.

2023. febr. 11. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Rettenetesen rá vagy gyógyulva ezekre tetoválásokra, hetente többször rakod ki, mindig ezekkel a #alfa meg #csád baromságokkal. De még a többi része is hasonló, hogy mi kizáró ok, meg mi fér bele, és akármit írnak, azon mindig problémázol 😀
2023. febr. 11. 12:12
 5/8 anonim válasza:
81%
Az összes
2023. febr. 11. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Ezek kozul mindegyik.
2023. febr. 11. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A magasság az jó.

A sittes tetoválások cikik, a többi kizáró ok.

2023. febr. 11. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Maga a mafla kucsera a kizáró ok
2023. febr. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!