Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint az alábbiak közül melyik a legdurvább dolog az alábbiak közül, ami végképp esélytelenné tenné náluk az adott férfit?
Az utolsóra szavaztam.
1. Alapvetően elég negatív, mert igen csak az ugrik be, hogy valami igen nagy probléma van vele, hogy eddig semmi nem jött össze. De volt olyan párom, akinek 23 éves korában minden teren én voltam az első, és az volt a legjobb kapcsolatom a jelenlegin kívül. Tehát ha bizonyítja, hogy az első gondolatom helytelen, akkor lehet róla szó.
2. A saját lakás abszolút nem elvárás.
3. Nem mindegy, hogy a 170 alatti az 165 cm-t vagy 150-et jelent. Azért nem hátrány, ha nálam magasabb. 162 cm vagyok.
4. 10 centi felett talán azért lehet kezdeni vele valamit, az alatt már tényleg necces. Egy esélyt adnék a dolognak azért.
5. Nincs gyerekem, és nagyon nem örülnék, ha a páromnak lenne. De gondolom más lenne a véleményem, ha nekem is lenne.
1. Nekem elég negatív dolog lenne ha egyáltalán nincsen tapasztalata kapcsolatok terén. Az okát mindenképp szeretném tudni hogy miért alakult így.
2. Saját lakás nálam nem elvárás.
3.160 cm vagyok, de azért nálam legyen magasabb.
4. Én is úgy gondolom hogy olyan 10 cm felett azért legyen. De mivel nem voltam ilyen méretekkel ezért esélyt mindenképp adnék neki.
5. Nem tudnám elfogadni hogy van egy gyereke.
30 felett az egzisztencia és légy jóképű
30 alatt nézz ki jól, és legyen pénzed nyaralásokra bulikra a ház ilyenek nem fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!