Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szerint az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint az alábbiak közül melyik a legdurvább dolog az alábbiak közül, ami végképp esélytelenné tenné náluk az adott férfit?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 20:34
A kérdező szavazást indított:
30 évesen még nincsen szexuális és párkapcsolati tapasztalata
30 évesen még nincs saját lakása
170 centi alatti növésű
13 centi vagy kisebb a farka
Már van gyereke egy előző kapcsolatából
66 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
1. 4. és 5. lehetőség.
2020. jún. 1. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Nálam csak 1.és 3.
2020. jún. 1. 20:41
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Az utolsóra szavaztam.

1. Alapvetően elég negatív, mert igen csak az ugrik be, hogy valami igen nagy probléma van vele, hogy eddig semmi nem jött össze. De volt olyan párom, akinek 23 éves korában minden teren én voltam az első, és az volt a legjobb kapcsolatom a jelenlegin kívül. Tehát ha bizonyítja, hogy az első gondolatom helytelen, akkor lehet róla szó.

2. A saját lakás abszolút nem elvárás.

3. Nem mindegy, hogy a 170 alatti az 165 cm-t vagy 150-et jelent. Azért nem hátrány, ha nálam magasabb. 162 cm vagyok.

4. 10 centi felett talán azért lehet kezdeni vele valamit, az alatt már tényleg necces. Egy esélyt adnék a dolognak azért.

5. Nincs gyerekem, és nagyon nem örülnék, ha a páromnak lenne. De gondolom más lenne a véleményem, ha nekem is lenne.

2020. jún. 1. 20:42
 4/20 anonim ***** válasza:
Sok dolog kimaradt ami általában "feketepont"-nak számít, mint az alacsony jövedelem (a tényleg alacsonyra gondolok), vagy ha valakinek nagyon pocsék a megjelenése. Ezek is általában azok. Én ezt nem károgásból mondom, teljesen jogosak, csak lemaradtak a listáról.
2020. jún. 1. 20:43
 5/20 anonim ***** válasza:
A 3. és 4. lenne részemről a kizáró okok. A többivel együtt tudnék élni és el tudnám fogadni.
2020. jún. 1. 20:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően amit egyáltalán nem tudok elfogadni az a mamahotel és a gyerek.
2020. jún. 1. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:

1. Nekem elég negatív dolog lenne ha egyáltalán nincsen tapasztalata kapcsolatok terén. Az okát mindenképp szeretném tudni hogy miért alakult így.

2. Saját lakás nálam nem elvárás.

3.160 cm vagyok, de azért nálam legyen magasabb.

4. Én is úgy gondolom hogy olyan 10 cm felett azért legyen. De mivel nem voltam ilyen méretekkel ezért esélyt mindenképp adnék neki.

5. Nem tudnám elfogadni hogy van egy gyereke.

2020. jún. 1. 21:05
 8/20 anonim ***** válasza:

30 felett az egzisztencia és légy jóképű

30 alatt nézz ki jól, és legyen pénzed nyaralásokra bulikra a ház ilyenek nem fontos

2020. jún. 1. 21:08
 9/20 anonim ***** válasza:
8%
Ha 30 évesen nem vagy helyes, tanult mérnök, akkor a nők javarésze levegőnek néz.
2020. jún. 1. 21:17
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
Csak az első releváns. A többi az tininyafi az önismerethiányból. Akárki nem az elsőre szavazott foglalkozzon önismerettel, mert súlyosan hiányt szenved.
2020. jún. 1. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!