Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szerint az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint az alábbiak közül melyik a legdurvább dolog az alábbiak közül, ami végképp esélytelenné tenné náluk az adott férfit?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező rád melyik igaz?

Az első zavarna, mivel egyrészt hozzám túl idős lenne, másrészt meg annak legtöbb esetben oka van, ha idáig még nem sikerült egy barátnőt sem szereznie. A gyerek az előző kapcsolatából szintén zavarna, ha mondjuk már 35 éves lennék akkor viszont nem. 170cm alatt hát mivel én magam is magasabb vagyok mint 170cm így max ha legalább van 168cm.

2020. jún. 1. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
...tényleg az elsőnél csak a "full semmi" ami kizárás, vagy a kevés is? Mi az a szint amitől már "rendben van" és honnan kezdődik a "na ez túl kevés" A semmi nyilván az, de ezen felül honnan indul a "na, ez már elég tapasztalat" szintje?
2020. jún. 1. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy ilyen mondvacsinált problémákra hivatkoztok, mikor ma volt pont egy kérdést, és tudod, mi a kizáró ok? Ha análra kényszerítenek. De kattanj rá a centikre meg az autókra, nyomorék.
2020. jún. 1. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

1. Kizáró ok, sztm aki 30 evéssen szűz avval van valami gebasz.

2. A mai világban elég nehéz a saját lakás, nálunk legalábbis kb 20 milla egy garzon, ahol ugye a család nem fér el, mert kicsi.

Az fontos, hogy legyen azért valami megtakarítása és külön éljen (mindegy, hogy albi).

3. Ha megfog, akkor nem nézem azt hogy pl 168cm, de tőlem legyen azért 1 2 centivel magasabb (165cm vagyok).

4. Nem volt még dolgom olyan kicsivel, de ha tudja használni és amúgy jó az ágyban, akkor nem hinném, hogy kizáró ok!

5. Nálam nem kizáró ok, nekem is van. De amíg nem volt saját, pl a lányom apjának van egy lánya (akivel még mindig jóban vagyok, 19 éves).

Páromnak nincs gyereke, de a lányom szereti. Nyilván valahol előny, mert pl lányom van, hogy hétvégén anyámnál van és akkor jönne az ő gyereke, (ha lenne) akkor ritkán lennénk 2esben. De nem lenne kizáró ok.

N27

2020. jún. 1. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:

A 4. és 5. kizáró ok

28/N

2020. jún. 1. 23:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában véve egyik sem kizáró ok.

1) Fontos lenne, hogy miért. Ha mondjuk munka/tanulás miatt nem volt ideje kapcsolatokra, vagy nem volt sikeres, vagy a megfelelő emberre várt, és mellette értelmes, és hasonló elképzelésünk van a kapcsolatokról, lenne nálam esélye. Ha viszont azért van egyedül, mert pl. nőgyűlölő, akkor nem.

2) A mai ingatlanárak mellett sokkal kisebb az esélye annak, hogy valakinek ne legyen saját lakása, mint hogy legyen. 30 éves korra meg szinte lehetetlen (hacsak szülők nem segítenek be).

3) Nem kizáró ok, annyi, hogy 166 centi vagyok, és ne legyen nálam egy fejjel alacsonyabb.

4) Attól még lehet, hogy tudja használni.

5) Ez talán a legneccesebb, ugyanis én alapvetően nem szeretnék gyereket (elsősorban sajátot), kisgyerekekkel pedig nehezen találom a közös hangot. Főleg, ha esetleg anyuka ellenem uszítaná, meg én lennék a gonosz mostoha. De ha mondjuk egy jó fej gyerekről lenne szó, és vérszerinti anyukának sem az az életcélja, hogy Mónika Showt csináljon az életünkből, akkor nem probléma.

2020. jún. 2. 03:25
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Az elsőre szavaztam, de nekem nagyjából egyenértékű az utolsóval. Ha még nem volt egy ép kéz-láb kapcsolata vagy ha gyereke van az mindkettő kizáró ok.

A többi abszolút nem releváns.

- Nekem sincs saját lakásom, szerintem 30 évesen se lesz

- 174 centi vagyok, de randiztam már 170 alatti sráccal

- Az egyik exemnek ekkora és jó volt a szex

22L

2020. jún. 2. 09:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

1. önmagában nem kizáró ok, sok dolog állhat a háttérben, de érdemes lenne róla beszélni.

2. sokaknak nincs 30 évesen saját lakása. Nekem sem lenne, ha nem örököltem volna.

3. Mivel én 173 centi vagyok, ezért ez valóban kicsi hátrány. De ha minden másban passzolunk, akkor nem lenne akadály.

4. nem érdekel. Egy életet le tudnék élni behatolás nélkül.

5. Ez az, ami hátrány. Nem szeretném más gyerekét nevelgetni, és mindig a gyerek lesz az első, ami egyébként normális. Családban van erre példa, csak konfliktus forrása.

2020. jún. 2. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem ...
2020. jún. 2. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Első és utolsó.

Az utolsó azért, mert én még fiatal vagyok, hogy más gyerekével foglalkozzak.

2020. jún. 2. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!