Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen volt a dolog elejetöl fogva?
Én úgy éreztem , hogy bejövök egy pasinak es ez a flört oda vissza ment hónapokig ,mosolyogtam vissza , ha viccesen megöleltén visszaöleltem, tehat vettem a lapot , bókoltam is neki stb megsem törtent elörelepes a dologban , nem lépett es ezzel belenyugodtam hogy ez van. Nem sokkal azutan összemelegedett egy masik csajjal es azon gondolkodom, hogy vajon azon múlt a dolog , hogy a masik ügyesebb, nyomulósabb volt , mint én esetleg szexet ajanlott a pasinak nyiltan , vagy nem ezen múlott , es a masikkal lépni mert mert jobban vonzotta mint en?
Tehat rágom magam , hogy valamit mulasztottam , es emiatt akadt össze a masikkal . Teny , hogy most mar befejezte velem a viccelödest , es a masikkal foglalkozik , tehat lehet bejöttemneki .
Az a csaj nagyon celtudatos es gátlástalan , korabban prostikent dolgozott A pasasnak presztizse van es nem könnyu neki kezdemenyezni de lehet megis megtette
Ennél többet tenni, mint amit tettél már prostiság, tényleg.
Szerintem ő nem is akart tőled semmit, vagy valami iszonyatosan fatökű.
A volt prostival meg nem lesz valami békés élete, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!