Szerintetek Sydney van den Bosch megérdemelten volt szépségkirálynő? Szerintetek olyan szép? (Szerencsekerék, farm vip)
Őszintén szólva eléggé furcsa ezeket a kommenteket olvasni, mert Sydney szerintem gyönyörű, én csak Alekosz miatt (irritáló, hogy magát okosnak képzeli és elhiszi a hülyeségeit, de vicces) néztem a szerencsekereket, de könyörgöm azért tegyétek már Sydney formás babaarcát a két női "versenyző" mellé, és szerintetek nem emelkedik ki?
Szerintem pont ő az, aki kifejezetten gyönyörű, nem tucatarcú szépségversenyző. Tucatarcú az a Kárpáti Rebeke, a rosszabb fajtából való tucatarcú. Rebeka*
Viszont a szépség és a vonzalom 2 nagyon eltérő dolog nálam és most nem arról beszélek, hogy hiába szép ha buta, ez a komment eddig a külsőről szól. Nálam alapból kiesik egy nő ha nagyon vékony, ráadásul sokszor nem a nagyon különleges arcú nők vonzanak és nem is a túl magsak.
Ergo egy nagyon különlegesen szép arcú 180cm es nagyon vékony modell sose lesz számomra a legvonzóbb nő külsőre.
A világsztárok közül Selena Gomez nálam az, aki nem különleges de (legalábbis bizonyos képeken) nagyon vonzó nő.
Sydney gyönyörű és különleges arcú, de nem a legvonzóbb, Kárpáti Rebeka pedig némelyik képen egyenesen ronda és olyan koszos arcú feelingje van, de némelyik képen nagyon vonzó, bár van ahol Sydney is.
A szerencsekerekes részekben a sötétbarna hajú nő eléggé bejön (bejönnek nagyon a milfek is, persze embere válogatja), még jobban is bejön mint Sydney, de tegyétek egymás mellé a szerencsekerében a 3 nőt, komolyan nem emelkedik ki arcra nálatok sydney?
Bár persze vannak akik nem így vannak bekötve mint én, és a különleges arcú topmodellek (vékony, 180cm) az álmuk.
És most a külsőről beszéltem, a buta de szép nő effekt is idejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!