Gáspár család tagjai mbtije?
Szerintem
Győzike: INFJ, akinek ExxP personája van. Nagyon jól játssza a bolondot, szerintem intuitive, mert ezt a personát ő találta ki magának. De elvileg a magánéletben komoly, visszafogott ember, csak eljátssza, hogy nem az, az INFJkre jellemző, hogy personákat alakítanak ki, pl.: Pápai Joci, David Bowie, Dave Gahan, mint INFJ sztárok, csak más karaktert adnak elő. De a magánéletben INFJk.
Meg Győzikét nem a logika vezérli, és igen lobbanékony is.
Bea Asszony: Színtiszta ESTJ. Olyan domináns nőszemély, de még az egészséges kategória. Őszinte, határozott, erős személyiség, vezető típus.
Gáspár Evelin: ESFJ, esetleg ENFJ mert érett, érzékeny nő, bármit megtenne a családjáért, és szerintem ő extrovertált.
Gáspár Virág: INFP, ő olyan kis visszafogottnak tűnik. Kiskorában nem volt az, meg a közösségi oldalak alapján se tűnik annak, de a Gáspárékban visszafogott volt nagyon.
MC Zsolti:
ExTP, nagyon bolondos, meg vélhetően extrovertált is
Krisztián:
xSFJnek tűnik.
Zolika:
Szerintem ISTJ.
Gáspár Laci:
Sztereotíp ESFP.
Ez az én véleményem.
De csak olyanok válaszoljanak, akik ismerik őket, vágják mi az az mbti, és trollkommenteket meg bunkó beszólásokat nem kérek.
Győzik szerintem is ESFP.
Tesbeszéd alapján Fi használó, tehát INFJ nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!