Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » ARMYk! (BTS) A ti környezetete...

ARMYk! (BTS) A ti környezetetekben is hasonlókat mondanak?

Figyelt kérdés
Barátaim kínai b*zizzák őket stb... Tipikus. Hogyha valami amerikai előadót hallgatok azzal nincs semmi baj, érdekes... Úgy piszkálják a nyelvüket, hogy közben az valamennyivel közelebb van a magyarhoz,-mivel mindkettő agglutináló- mint pl az angol vagy a német. Legalább a zenéjük szól valamiről, mert mit is kéne hallgatnom? A szexista proli megb*sztam ezt a kis gádzsit? Mert a magyar zeneipar kb. itt tart és még sorolhatnám.. Ennyire baj, hogy nem Dua Lipát hallgatok, mint egy "normális" ember? Most 2022-ben (lassan 23-ban) is még itt tartunk, hogy ilyen sok utálkozó, rasszista, semmit sem tudó ember van.. Arról meg ne is beszéljünk,-persze ez szubjektív- hogy ők sokkal igénytelenebbek, és rondábbak, mint a BTS tagok. De könyörgöm, pont mindegy, hogy milyen a szemük, bőrük stb. nem ezért szeretem őket.. Megjegyezném, hogy egyáltalán nem lehetne ráfogni, hogy sárga a bőrük és szerintem tök szép szemük van.. Nem vagyok hülye, nem is akarnék elmenni Dél-Koreába, de tudom hogyha kimennék ott az utcára, egyáltalán nem nézne úgy ki mindenki, mint egy idol. Persze egy kívülálló, aki nem ismeri az életutjukat, a dalszövegeket, régi mv-ket azok csak azt látják, hogy "csingcsángcsung" meg hogy néznek már ki stb.. Ami egyébként nem egy saját, szubjektív meglátás, hanem a közvéleménytől hallott ismételgetés. Mert igen ez a közvélemény, és ez rohadt szomorú. Persze a Butter, PTD, Dymamite, Bad Decisions az elmegy, mert legalább angol nyelven van, azt játszhatja az a k*rva rádió-1.. hagyjuk már.

2022. dec. 23. 20:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rossz tagolásért meg ha elírtam valamit. Gyorsan írtam, mivel a hirtelen emóció "elragadott".
2022. dec. 23. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Az első szó “barátaim”. Mér ezek a barátaid? Nem mond ilyeneket a környezetem, mert elhatárolódom a türhőktől. Ez nem csak a BTS-ről szól.
2022. dec. 23. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok army, de szerintem ez nem csak rájuk vonatkozik. Igen, sajnos még mindig itt tart sok ember, főleg Magyarországon, elkeserítő. Na de ha a barátaid is ezt csinálják, akkor szerintem rossz emberekkel veszed körül magad. Én is kpopot hallgatok, vannak olyan barátaim, akik nyitottak rá, szívesen meghallgatják, és vannak olyanok is, akik nem szeretik, de sosem mondtak semmi bántót sem rám, sem a zenékre, sőt, még az ázsiai emberekre (főleg ugye az idolokra) sem. Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, valószínűleg fiatalabbak, de ez akkor sem normális, a rasszizmus nem menő, az meg főleg nem, hogy olyan dolgokat szólnak le, amiket te szeretsz. Ha túl sokat beszélnél a BTS-ről, akkor vegyél kicsit vissza, mert lehet idegesítő, ha csak egy dologról tudsz folyamatosan áradozni, de ha egyáltalán nem lehetsz önmagad velük ilyen téren vagy csak a semmiből mondják ezeket, akkor cseréld le a barátaid. Ha még nem beszélted meg velük, hogy ez neked nem oké, plusz alapból is undorító, ha ilyeneket mondanak, akkor egy próbát megér, de szerintem normális embereknek eszükbe sem jut ilyet mondani.
2022. dec. 23. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
"A szexista proli megb*sztam ezt a kis gádzsit? Mert a magyar zeneipar kb. itt tart és még sorolhatnám.." Például itt van veled a baj, azt sem tudod, hogy miről beszélsz, de azért okos vagy. Nem fejtem ki a véleményem a k-popról, maradjunk annyiban, hogy nem szeretem. Művelődj, és ismerj meg új dolgokat! Amúgy elmúltál már 13? Kérdésed alapján nem.
2022. dec. 23. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátaim már kevésbé (van aki azóta hallgat K-Popot, eleinte viszont szidta), de Magyarországon ez elég jellemző, de nem csak a K-Popra, hanem másra is.
2022. dec. 28. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Sok ilyen ember van, de nem csak Magyarországon. Persze az nem kizárt, hogy Magyrország az ilyen dolgokban kiemelkedik a többi ország közül, de attól még a többi országban sem sokkal jobb a helyzet. Sajnos sok ember van aki vakon ítélkezik... Egyszerűen csak ignorálni kell őket, ha zavarnak. Ha a barátaid ilyenek, akkor ideje új barátokat keresned.

Egyébként a Magyar zene színvonala attól függ kit/kiket hallgatsz.

Én kpop mellett hallgatok rap-et, EDM-et, pop-ot, rock-ot. Magyar és angol nyelven is.

Mindegyiknek megvan a maga varázsa. Pl. Este/éjszaka autóban EDM-en, autós zenéken és mixeken kívül nem igazán tudnék mást hallgatni. :D

Én azokat nézem le, akik képesek belekötni mások zenei ízlésébe és mindezt még sértően is teszik.

ffi

2022. dec. 31. 01:46
 7/8 anonim válasza:

uhh ez igaz. "koreaban csak lanyok elnek", hagyjuk mar... Eleinte olyan szinten felhaboritoak az emberek, nem ismerik a sztorit a bts mogott es itelkeznek.. Szanalmas az emberiseg, semmi tisztelet, a csapbol is rasszizmus folyik. 2021 elejen lettem army, azota mar megszoktam a megjegyzeseket hogy "Minden bts tag b*zi" meg "mikor unod mar meg vegre a rizszabalo lanyokat?"..

Komolyan az idegeimre mennek az emberek manapsag😀

2023. szept. 18. 19:17
 8/8 anonim válasza:
Ezt megértem hogy valaki nem szereti de attolmég nem kell más barátot keresni pl:az én barátom se szereti de mégis a barátom.Mi értelme egy barátságot veszíteni emiatt? De most nem szidom a BTS-t.Ènis szeretem és army is vagyok de a barátomat ö miattuk nem fogom elveszíteni.nyomjon egy pipát akinek a barátságát elveszette emiatt.KÖSZÖNÖM!
2023. dec. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!