ARMYk! (BTS) A ti környezetetekben is hasonlókat mondanak?
Sok ilyen ember van, de nem csak Magyarországon. Persze az nem kizárt, hogy Magyrország az ilyen dolgokban kiemelkedik a többi ország közül, de attól még a többi országban sem sokkal jobb a helyzet. Sajnos sok ember van aki vakon ítélkezik... Egyszerűen csak ignorálni kell őket, ha zavarnak. Ha a barátaid ilyenek, akkor ideje új barátokat keresned.
Egyébként a Magyar zene színvonala attól függ kit/kiket hallgatsz.
Én kpop mellett hallgatok rap-et, EDM-et, pop-ot, rock-ot. Magyar és angol nyelven is.
Mindegyiknek megvan a maga varázsa. Pl. Este/éjszaka autóban EDM-en, autós zenéken és mixeken kívül nem igazán tudnék mást hallgatni. :D
Én azokat nézem le, akik képesek belekötni mások zenei ízlésébe és mindezt még sértően is teszik.
ffi
uhh ez igaz. "koreaban csak lanyok elnek", hagyjuk mar... Eleinte olyan szinten felhaboritoak az emberek, nem ismerik a sztorit a bts mogott es itelkeznek.. Szanalmas az emberiseg, semmi tisztelet, a csapbol is rasszizmus folyik. 2021 elejen lettem army, azota mar megszoktam a megjegyzeseket hogy "Minden bts tag b*zi" meg "mikor unod mar meg vegre a rizszabalo lanyokat?"..
Komolyan az idegeimre mennek az emberek manapsag😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!