Tomboyok! Milyen tomboynak lenni? Hogy reagál a környezetetek erre? (többi lent)
Nekem sose problémáztak az osztálytársaim az öltözőben. (Bár jövőre új osztályom lesz szóval nem tudom hogy mi lesz)
Anyukámat egyáltalán nem zavarja csak apukámnak hiányzik hogy egy szép ruhában láthasson. A legnagyobb hátránya hogy szinte lehetetlen fiút találni.
Én örülök hogy önmagam lehetek.
Nehéz tomboy-nak lenni. A szüleim nagy nehezen elfogadták, hogy így nézek ki, mert mindig is látták, hogy nem szeretem a "lányos" dolgokat. A bátyáim támogatnak benne. :)
A korosztályommal már kevásbé rózsás a helyzet. A barátaim úgy-ahogy megszokták. De nagyon sok bántást kapok emiatt. Kapcsolatot keresni egy ellenkező neművel a lehetetlen küldetéssel egyenlő. Nem zavar ha fiúnak néznek, de az, hogy nagyon sokan az első találkozásnál elítélnek miatta az fájdalmas. :/
Ezek ellenére számomra megérte, jobban érzem magam a bőrömben a bántások meg leperegnek, hisz' megszoktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!