Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A környezetetekben mennyire...

A környezetetekben mennyire gyakori jelenség, hogy a családtagok szájon puszilják egymást? Ez számotokra elfogadható?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Pont ezen gondolkoztam tegnap! Meg már egy jó ideje. Engem nagyon taszít az,ha egy szülő szájon csókolja a gyerekét. Rosszul vagyok tőle. Az én nézetem szerint a csók a szerelmeseknek való, csókot a szeretett férfinek adom. Nem az anyámnak/apámnak..fúj. A babákban pont arravaló a kis pufi arcocskája,hogy azt puszilgassuk. Egyik ismerősöm még 14!! évesen is szájra puszit adott az anyjának..majdnem behánytam. Ja,amúgy az én családomban senkinél nem szokás, mert nem is való.

21/L

2009. dec. 20. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én még azt sem szeretem ha a kisgyereket szájon puszilják. Hány éves kortól fogják mondani a szülők, hogy mostantól már nem lehet, a gyerek meg nem érti, hogy akkor eddig miért lehetett?
2009. dec. 20. 16:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze tuti lesz, aki majd azzal jön, hogy ez természetes, mert a régi régi időkben az anyák szájjal adták a gyereküknek az ételt... De én egyetértek veletek. Nekem is annyira taszító, és a környezetemben -bár még így is kevesen, de- egyre többen adnak puszit a gyerekük, testvérük, stb. szájára. Nem tudom, ez divat lett? Vagy mi?... Az oké, hogy Amerikában szokás az ilyen, de szerintem akkor is taszító.
2009. dec. 20. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Amerikában mióta szokás ez? Azért ennyi ők se hülyék :D

De a kérdésre válaszolva: nálunk sincs semmi ilyen szokás és nem is ismerek ilyen családot, ahol csináljak. Hál' Istennek.

2009. dec. 20. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk sem szokás,és régen sem volt szokás.Az anyák ( a primitívebbje ) nem a szájával adta az ételt a csecsemőnek,hanem először megrágta és úgy adta a picinek a kezével.Nem volt akkor még turmix,és sok helyen még villa sem,csak kanál.
2009. dec. 20. 16:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Élnek ott kint ismerőseim, náluk is szokás, és a környezetükben is néhol. De filmekben is láthatod néha, hogy köszönéskor szájra adnak puszit.
2009. dec. 20. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nincs ilyen. Anyósom puszilja szájon a kislányát. Ennyi.
2009. dec. 22. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: de szerintem, ez nem valami izléses...
2009. dec. 22. 13:54
 9/9 anonim válasza:
Néha...
2020. ápr. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!