Szerintetek Motivation by Mea Transznemű?
Eléggé gyanús már nekem elég régóta.
Van egy checklistem, amiben a következők igazak rá:
- arrogáns viselkedés
- fura fej alakzat, vastag alapozó
- affektálás
- szilikon cickó
- amikor valaki szóba hozta a gyerekszülést instagrammon, nagyon felháborodva válaszolt hogy nem lehet minden nőnek gyereke és nem tudhatod, nem illik ilyet kérdezni
Nekem az a gyanúm, hogy transznemű lenne, csak nagyon el akarja titkolni a dolgot és el akarja hesegetni a múltját. Ti mit tudtok róla?
nem hinném
de ha az is lenne, változtatna valamin?
az affektálás és az arrogancia rész pedig értelmetlen, bárkire jellemzők lehetnek ezek a tulajdonságok, nemtől függetlenül
Jó, hogy a szexi, jó emberes "troll" már nincs, mert így már ilyen nagyon fontos celebes kérdések tölthetik be a tátongó űrt. Az origo beájulna.
Nem lehet mindenki szimpatikus, de eléggé fura, hogy emberek ennyi időt ölnek unszimpatikus emberek utáni kutatásba.
Ha Mea transz, akkor az ő magánügye a coming out. Senkire sem lehet ráerőltetni, hogy bújjon elő.
"ugyanúgy károsnak tartanám és szánalmasnak amit csinál"
A saját patkányságodat palástolod ezzel az erkölcscsősz dumával. Ha valamit károsnak tartasz, azt nem reklámozod és nem követed.
"De kit érdekel hogy az ő magányügye?"
Engem, pl. mert én írtam. A patkányt akkor visszavonom, mert a patkányok legalább okosak. Legyél féreg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!