Lehet küldeni csomagot youtubernek?
14 szoktam adományozni ruhákat, tartós élelmiszereket, ha látok hajléktalant, adok neki ha más nincs is nálam, legalább egy szendvicset, hogy enni tudjon, idén nyáron a menhelyen dolgoztam ( diákmunka, kerestem vele 80 ezret) és a fizetésem jó részéből a kutyáknak vettem 3 zsák tápot és jópár konzervet.
De, jutottak már eszembe és ezeket mind nagyon szívesen csináltam, és fogom is, amíg megtehetem. "ingyenélő majom videósoknak"....ezzel a résszel sem értek egyet. Lehet, hogy neked 10 perc az a videó, amit megnézel, de egyy színvonalasabb tartalomnál azért sok idő, amíg anyagot gyűjt az illető, szöveget is, el gyakorolja, felveszi, meg vágja. Ha már felvétel. A kamerák nem éppen 10 forintosak. És ez a konkrét videós a látottak alapján egyáltalán nem csak magára költi a pénzt. Volt már rá példa, hogy beteg kisgyerek kezelési költségeibe szállt bele, a szüleinek segít fenntartani a családot és Mikulás ruhába öltözve adott ajándékot kisgyerekeknek, amik közül volt jópár drága is.
Dani egy rendes srác, aki a tartalmaival mindig fel tud vidítani, még akkor is, amikor kórházban vagyok. Szerintem ezek alapján megérdemli azt, amit szeretnék neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!