Lehet küldeni csomagot youtubernek?
Figyelt kérdés
Van egy videós, akit nagyon kedvelek, ezért szeretném meglepni valamivel karácsonyra, de nem tudom, hogy hkgyyan tudnám eljuttatni neki az ajándékot.2022. nov. 6. 16:23
1/15 anonim válasza:
kiről van szó? Külföldi?
Ha népszerű, sittes konténerben állnak nála a rajongók által küldött hülyeeségek....
2/15 anonim válasza:
Lehet, persze, ha van publikus elérhetősége. Ha nincs, akkor viszont valószínűleg okkal nincs.
3/15 A kérdező kommentje:
1 Nasz Daninak szeretnék küldeni, magyar. Nagyon szeretem a tartalmait, mert mindig meg mosolyogtat, és mindenkivel olyan kedves.
Nem hülyeséget szeretnék neki küldeni.
2022. nov. 6. 16:41
4/15 anonim válasza:
hát akkor nyomozd ki a címét... Hajrá! :)
5/15 anonim válasza:
Ha nem írt ki címet, akkor valószínűleg nem szeretne ajándékokat kapni. Azzal is szebbé teszed a napját, ha írsz neki egy kedves kommentet:)
6/15 A kérdező kommentje:
4 nem vagyok nyomozó
5nem hiszem, hogy nem fogadná el, mert sok csomag bontós videóját is láttam már, amikben a nézőitől kapott ajándékokat bontotta ki.
2022. nov. 6. 16:50
7/15 anonim válasza:
Videó alatti leírásban szoktak kiírni elérhetőségeket.
Nála pl. emailt kell küldeni, ha szeretnél küldeni:
"📦 (Csomagot szeretnél küldeni? Írj egy emailt.) 📦"
8/15 A kérdező kommentje:
7 köszönöm 🥰
2022. nov. 6. 17:50
9/15 anonim válasza:
#6 Nem csak nyomozó nem vagy, de még csak el se olvasod a kedvenc videósod ÖSSZES videója alatt megtalálható választ a kérdésedre...
10/15 anonim válasza:
Én azt se tudom, ki ez, de 5 perc alatt megtaláltam a választ a kérdésedre. Te mindent tudsz róla, imádod a videóit, folyton őt hallgatod, de másoknak kell helyetted megkeresni azt, amit ő maga írt ki neked????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!