Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vérlázítónak találjátok, hogy...

Vérlázítónak találjátok, hogy Balázsék a rádió 1-en viccelődtek Erzsébet királyné halálával?

Figyelt kérdés

[link]

Ez szerintetek elfogadhatatlan és a "Balázsék" műsor azonnali felfüggesztését kellene, hogy maga után vonja?

2022. szept. 9. 18:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem titkoltan: az(okról) (az) ember(ek)ről is meg van a véleményem, akik ilyen bohócok menedzselésébe pénzt fektetnek! :D

-Szart lapátolni nem engednék ilyen embereket a vállalkozásomban...

2022. szept. 9. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmasak sose bírtam őket
2022. szept. 9. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem vártam tőlük mást. Balázska csak ennyit tud az óriásfejével és minipcsével... 🤣
2022. szept. 9. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Rádió1 fan vagyok és csak 10 után tudom hallgatni, mert addig ez a szenny megy rajta minden 7köznap. Gyásznapot tartottam mikor megtudtam hogy átjönnek ide, mert az előző helyről kibszták őket... innen is azt kellene...
2022. szept. 9. 20:59
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeretem az ilyen reratldalt radio musorokat.
2022. szept. 9. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
29%

vérlázítónak azt tartom, hogy 71 év alatt semmilyen érdemleges dolgot nem tett le az asztalra az uralkodó.

milyen jelentős tettére vagy beszédére emlékeztek, ami legitimálta volna a hatalmát?

vérlázító az, hogy a királyi családban a közpénzekkel való visszaélés már-már nemzeti sportnak számít.

vérlázító az, hogy a rasszizmus jelen van a Cégben (ahogy a royal familyt nevezik).

vérlázító az, hogy most nagyon kell sajnálni a matuzsálemi kort megért, privilegizált léthelyzetű uralkodót, hogy ilyen kegyetlen olt hozzá az élet, hogy 96 évnél több nem adatott meg neki. (irónia)

vérlázító az, h. a királynő saját magát minden törvény fölé helyezte, összesen 160 olyan jogszabály van, amelyeknek a hatálya alól kivonta magát, rajta semmit nem lehetett számonkérni, semmiért nem lehetett elszámoltatni, szó szerint mindent megtehetett.

pl. jogsi nélkül is vezethetett, és a diszkriminációellenes törvényeket sem kellett betartania.

balázsék nem annyira ostobák, mint hiszitek, ez akár egy társadalomkritikai fricskának is felfogható a részükről.

2022. szept. 9. 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:
11%

És mi olyan nagy szám Erzsi halálában?

Ugyanolyan ember volt, mint bárki más, naponta halnak meg emberek.

Ráadásul korábban született mint Marilyn Monroe, aki nem számított a halálára az elég hülye.

2022. szept. 10. 11:16
 18/24 anonim ***** válasza:
34%
Kik azok a Balázsék?
2022. szept. 10. 23:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Annak találom, szerencsére csak ritkán kell hallgatnom őket, csak olyankor, ha főnököm odakapcsolja néha, Bochkorék szabin vannak.

Igazából az ilyen reggeli műsorok elsősorban proliknak készülnek, a műsorvezetők az átlagnál max. egy fokkal értelmes, idétlen emberek. Nincs is semmi látnivaló, Balázska mindig is szefós gyerek szintjén volt (ahogy Bochkor sem egy lángész), nyilván az ilyen poénokon nem a legostobább réteg nevet.

2022. szept. 12. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Jogsi nelkul vezetett? Remelem

tudod, hogy utlevele sem volt. Es ez mind csak formalitas. Mert ezeket mi a Kiralyno neveben kapjuk.

Egyebkent autoszerelo es sofor volt a II. Vilaghaboru idejen, szoval valoszinuleg jobban vezetett, mint sokan masok.

Tekintettel, hogy Magyarorszagon csak annyit latnak belole az emberek, amit a media mutat megertem, hogy nem tunik erdekesnek.

A politikaba direkt nem szol egyebkent bele. Pedig igen, a Brexitet is megvetozhatta volna elmeletileg, de gondolj bele mi lenne egy tokeletesen felig megosztott temaban allastfoglalni? Azert a kek kalapon sarga viragok izleses huzas volt.

A Kiralyi csalad, mint ”Ceg” brutalis bevetelt general, ami mind megy az allami kozos kasszaba, nem tartjak meg. Cserebe az allam Kiralyi jaradekot ad, ami joval kevesebb, mint az elobb emlitett bevetel.

A turizmusrol nem is beszelve. A Buckingham-palotanal akkor is allnak a turistak amikor nincs Orsegvaltas. Ok valahol megszallnak, esznek-isznak, vasarolnak. Szerintem fel se lehetne merni, hogy mekkora bevetelt hoz Londonnak a Kiralyi csalad letezese.

Az anyagiakon tul fokent diplomaciai es karitativ feladatokat latnak el a “Ceg” tagjai.

[link]

[link]

Minden eletnek megvan az elonye es hatranya. Nyilvan ok nem nelkuloznek anyagiakban, de a privatszferajuk teljesen elveszett es ha diplomaciai latogatas van, akkor nem mondhatnak nemet. Harry hercegnek ezert sincs mar juttatasa, mert megtagadta a kiralyi feladatok ellatasat. Olyan meg nincs, hogy a penzt felveszi, de nem tesz erte.

De persze sokaknak csak diszes arisztokratak, akik gond nelkuli fenyuzo eletet elnek es azt csinalnak amit csak akarnak.

Egyebkent, akik ebben a vilagban igazan jol jartak azok a kevesbe ismert arisztokratak es a nagyvallalatok orokosei, vagy egyenesen a Trust fund babyk. Ok nincsnek a rivaldafenyben es zavartalanul kolthetik a megorokolt penzuket.

2022. szept. 12. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!