Vérlázítónak találjátok, hogy Balázsék a rádió 1-en viccelődtek Erzsébet királyné halálával?
Ez szerintetek elfogadhatatlan és a "Balázsék" műsor azonnali felfüggesztését kellene, hogy maga után vonja?
Megérdemled a csalódást, ha ilyen színvonalú emberekkel foglalkozol!
És ez akkor is így van, ha szerintem sem szenzáció egy közel száz éves ember elhalálozása.
Nem hallgattam, mert utálom őket, de ha tényleg viccelődtek bárki halálán, akkor az elég szánalmas, igen.
Mondjuk, hozzájuk pont illik, amekkora bunkók.
Köszönöm az eddigi válaszokat. A szavazást elnézve megoszlóak a vélemények, a kommentszekciót nézve sokan bunkó, tahónak tituáljátok Balázsékat.
Én amúgy nem leszek álszent és bevallom, hogy szoktam őket hallgatni és én pont ezt szeretem bennük, hogy képesek mindenből viccet csinálni úgy, hogy semmi rosszindulat nincsen bennük.
Pedig én is olyan vagyok, hogy vérlázítónak tartom azt ha valaki nevet más ember halálán viszont ebben nem éreztem semmi rosszindulatot a műsort hallgatva.
Tegnap volt egy EL meccs, ahol a Zürich FC és az Arsenal játszott egymás ellen. A második félidő 1 perces gyászszünettel kezdődött és a zürichi szurkolók kifütyülték. Na ott csupa rosszindulatot éreztem és azt már vérlázítónak tartottam.
4
Szemtől szembe csak a csicskáit (Vadon Jani, Rákóczi) meri zrikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!