Herby és Vica együtt vannak?
Figyelt kérdés
Youtuberek.
Azt láttam, hogy a Vica válik, de most össze is költöznek arra hivatkozva, hogy kevesebb legyen a rezsi. Dehát még csak Augusztus van. Szerintetek össze jöttem azért vannak folyton együtt?
2022. aug. 13. 16:52
21/26 anonim válasza:
Nekem nincs problémám az emberekkel, elfogadó, nyitott vagyok. De azért van egy szint, ami nekem is sok.
Az egyik, ahogy Vica beszél a gyerekkel, meg eteti. Annyi cukros s.rt esznek, nem csoda hogy alig marad pénzük. Herby is szerintem a pénz miatt kellett neki, hogy a számlákat felezték volna.
Szerettem Herby videóit Sümegen, ahol nem iszik, vagy nem az alkoholról beszél.
22/26 anonim válasza:
Hát meg biztos az is baj volt, hogy Herby nem tud ott Mázán liveozgatni normálisan mert elég gyengus a net. Rossz a minőség és gyakran akadozik így meg ugye nem úgy jön a pénz a nézőktől.
23/26 anonim válasza:
Én voltam aki írta, hogy Hörbike hamarabb hazaköltözik mint gondolnátok. Na, ezt még én sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan!:D A nagyasszony meg nem csak dagadt, hanem egy lusta, haszontalan, élősködő, aki mindig eltartatja magát valakivel. Majd most lesz probléma, se Krisztián, se Hörbike, se volt férj, se aktuális barát. Lassan ideje lesz keresni újabb lúzert! :D
24/26 anonim válasza:
Lehet Herby a Vica lányára hajtott. :D Simán kinézem belőle. Vagy a Hope kutya megsérülésének körülményein vesztek össze és ez miatt mentek szét, vagy valóban az igaz, hogy nem férnek meg egy lakásban, csak azt nem értem ezt mért nem gondolták át. Persze 2 agyatlan, hogyan is gondolhatná át? :D
25/26 anonim válasza:
Peti mesélte a videójába, hogy voltak olyan esetek, hogy mielőtt Vicához mentek, el mentek Vica rokonához Siófokra és sokan voltak a lakásban. És az egyik gyerek a nyakán lógott folyamatosan és amikor megunta elég ingerülten rá szólt. Mondta neki, hogy elcseszi a nyaralását meg ilyenek. És ez ugye Vicának sem tetszett. Meg Vica fia rugdosta a kiskutyákat Peti meg motyogta, hogy meg kellene ezt nevelni Vica meg ezt meghallotta és kiakadt. Szóval ezek is közre játszottak. Meg az egyik antiszoc a másik meg társasági ember. Vica amikor ment volna a barátnőékhez Peti is mindig ment pedig csajos beszélgetést akartak stb. Szóval együttélés szempontjából túl ellentétesek, de ahogy Peti fogalmazott lelkitársak.
26/26 anonim válasza:
Igen, sok tényező volt. De ha nincs kommunikázió, intelligencia, amivel megtudnák ezeket oldani akkor nem is működhet a dolog. Ezért válik Vica, és ezért nincs senkije Petinek sem, így nem csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!