Herby és Vica együtt vannak?
Figyelt kérdés
Youtuberek.
Azt láttam, hogy a Vica válik, de most össze is költöznek arra hivatkozva, hogy kevesebb legyen a rezsi. Dehát még csak Augusztus van. Szerintetek össze jöttem azért vannak folyton együtt?
2022. aug. 13. 16:52
11/26 anonim válasza:
9. Ja, hogy Virág apja is ott lakik? Na, ezt nem tudtam. :) Meg hogy már válik a kisfiú apjától is? Le vagyok maradva, nem nézem minden videóját, csak belenézek időnként néhányba. Mondjuk így logikus, hogy eloszlik a költség közöttük, igazad van.
12/26 anonim válasza:
De mindent nem tud lemondani. Azt hiszem az internetet ami 10+ ezer azt fizetni kell meg valamennyi minimum költséget kell a vizbe, gazba,vianyba is ha hasznalja ha nem. Meg jól tönkre is fog menni az a ház ha nem lesz fűtve, jól be fog penészedni.
13/26 anonim válasza:
12. Igen, az alapdíjakat fizetni kell a közműveknél. Mondjuk én nagyon csodálkoznék, ha tényleg kihúzná Vicánál tavaszig.
14/26 anonim válasza:
Herby most jól kipakol maga alól. Amit az anyja vett kaját, mindent elpocsékol. Minek augusztusban költözni???
Szeptemberben sem kell jó esetben fűteni.
Szerintem november-decemberben ki lesz dobva a kutyával együtt. Mindem cucca elveszik, mehet az anyjához vagy a szétfagyott dohos házba.. Annyi esze sincs mint egy hangyának. Vica minden pasinak csinál egy gyereket. Most Herby a pénz miatt kell majd.
Rossz bele gondolni mi lesz ennek a vége. Csoda ha a Krisztofer Vicánál maradhat majd
15/26 anonim válasza:
14. Most azokat a cuccokat is elvitte Vicához, amiket az anyukája vett neki, meg rendelt neki az Auchanból? Majd azt is fölélik, meg Herby havi bevételét is, eltartatja magát meg a gyerekeit, aztán Herby mehet haza.
16/26 anonim válasza:
Na eddig tartott a nagy össze bútorozás. Nem tudnak együtt élni, mert nagyon különböző az életstílusuk. Herby kutyája nem jön ki Vica új kis kutyáival, Peti mindig hajnalba kel mindig ők meg még aludnának, Peti este liveolna zenével, de a kisfiú aludna már meg Vica társasági ember Peti meg nem igazán kedveli az idegen társaságot. Vica a megint költözés című videójában mesél erről 13:30tól.
17/26 anonim válasza:
16. Komolyan???? Költözik haza Herby?:D Megyek is nézem! :D
18/26 anonim válasza:
Nem túl hihető, hogy egyik napról a másikra rájöttek, mégsem tudnak együtt élni. Valami durvább történt, csak nem beszélnek róla, mert hát az ugye magánügy (szerintük). Itt lenne a tökéletes alkalom, hogy Vica egyszer és mindenkorra megszabaduljon Herby-től, de úgysem fog. Legalább a gyerekei közvetlen közeléből eltávolítja egy időre, az is valami.
19/26 anonim válasza:
18. Szerintem pont fordítva. Vica többet akarna Herbytől. Egyik videója alatt egy kommentelő kérdezte tőle, hogy alakulhatna e közöttük valami így hogy összeköltöztek. Vica azt írta, eddig még nem alakult, de ki tudja... Herbynek nem jönnek be az ilyen nők mint Vica, csak barátnak esetleg. Mondta is hogy utálja a dagadt nőket, mert nem tesznek ellen semmit, és Vica nem csak dagadt, hanem még igénytelen is, undorító ahogy böfög akkorákat, nem érdekli semmi. Kaja is mindig kieseik a szájából, meg sok minden van még.
20/26 anonim válasza:
19: A normálisabb dagadt nők meg az ilyen munkanélküli, alkoholista élősködőket utálják, mint Herby :D A különbség az, hogy egy túlsúlyos ember akaraterővel és kitartással le tud fogyni, de ez a sz@rdarab a soha nem fog eltakarodni dolgozni és nem fog leszokni az ivásról, mert mindig lesz egy Vica, vagy akárki más, aki eltartja. Anyuci se él örökké, de legalább a b@lf@sz rajongói pénzelik. Aki ilyen hülye, meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!