Magyar youtube trash rajongók! Szerintetek ki a legalávalóbb?
Figyelt kérdés
Ki a leginkább csapnivaló? Kolduspetya? Vadász gyula? kaffkatibi? kufár koldus bence? gammercigány? szavazzatok, írjatok, valamint a szavazást is nyugodtan bóvítsétek.2022. aug. 4. 12:15
A kérdező szavazást indított:
kolduspetya (herby)
sodi
kolduskuhár
kaffkatibi
vadász pdf gyula
patuska
gammer bandita
trutymó
20 szavazat
1/6 anonim válasza:
Molnár Krisztián, csak nem tudom hogy praktizál e még
2/6 anonim válasza:
Molnár Krisztián teljesen ki lett cserélve, mióta fel lett törve a csatornája. Megjavult, belátta a hibáit, teljesen normális kölyök lett belőle, mikor legutóbb néztem.
3/6 A kérdező kommentje:
mostanában nem iszik és nem is akar, szóval tök érdektelen és unalmas. plusz az egészségügyi állapota is egyre romlik, de azért a Monstert uganúgy vedeli. nincs sok hátra neki.
2022. aug. 4. 12:44
4/6 anonim válasza:
Innen csak Sodiról hallottam. A pénzért képes lenne lejáratni Jutkát, Mercikével együtt, akit valójában Tibinek hívnak. Ütik-verik Jutkát, és úgy beszélnek vele, mintha egy kutya lenne. Bár hogyha Sodira szinte senki sem szavazott, akkor vajon milyenek lehetnek azok, akikre egy páran szavaztak? Inkább nem nézek utánuk.
5/6 anonim válasza:
Most látom, hogy van Kaffka Tibi is. De én Sodira szavaztam, mert ő durvább. Előző vagyok.
6/6 anonim válasza:
Nálam mindenképp Herby.
Nemcsak buta, igénytelen, de olyan rohadt unalmas, hogy el tudnék aludni rajta. Fel nem tudom fogni, kik lehetnek a nézői. Nála csak Turi Tamás unalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!