Van más is, aki így van ezzel?
Szóval szoktam olyan videókat nézni vagy zenéket hallgatni, amik szarok. Tudom róluk, hogy szarok, de valahogy mégis jó hallgatni/nézni őket. Például néha megnézem az Édes életből Győzikének néhány jelenetét. Vagy nemrég beszerezetem egy Sláger Tibó CD-t és azt is hallgatom. Ilyenekre kell gondolni.
Nem tartom magam hülyének. Sőt, a környezetem azt mondja, hogy okos vagyok. Csak egy állítólag okos embertől nem pont ezt várnánk. Szoktam amúgy „normális” zenéket is hallgatni, meg „normális” videókat is nézni, de valamiért ezeket a gagyikat is. Többnyire normálisnak tartom magam.
Más is van ezzel így? Vagy ez gáz?
Én nem tartom cikinek és nem is tervezek változtatni ezen a szokásomon, csak kíváncsiságból kérdezem.
Azt hallgatsz, amit csak akarsz.
Ha van fülesed, vagy nem bömbölteted hangosan a zenét, akkor senkit nem zavar. :)
En ertem, mire gondolsz. Klasszikus zene, alternativ, metal stb utan hangulatokat, erzeseket keresek, filmet rendezek a fejemben, mas emberek eletebe bujok. Akar totalis trasht is hallgatok. Volt, hogy egy forgatokonyv volt a fejemben, es a filinghez Bodi Guszti es Zambo Jimmy kellett. Ha a hozzakepzelt jeleneteket meg tudtam volna mutatni masoknak, megertettek volna.
Ez egy trip nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!