Szerintetek is nem azariah a hibas?
Figyelt kérdés
Nem azariah a hibas!2022. jún. 13. 01:20
13/26 anonim válasza:
Ha a csaj is akarta ő is akkor ki lehetne a hibás? Jó hogy nem már a csaj lesz az áldozat aki benne volt ugyanúgy. Azariah abban hibás, hogy megcsalta a barátnőjét.
14/26 anonim válasza:
" Az pedig, hogy ennek tetejében húszévesen az apját uszította a saját (!!!) rajongóira valami hihetetlen aljas, hálátlan, sunyi jellemtelenségre vall."
Ez milyen történet, milyen uszítás?
15/26 anonim válasza:
Azahriah leginkább abban hibás, ahogy lereagálta és amiért a rajongóira uszította az öregét. Utóbbiért érdemli meg, hogy a rajongói elpártoljanak tőle. Undorító a megcsalás is, de ez az a dolog, amiért megérdemli, hogy befuccsoljon a karrierje.
17/26 anonim válasza:
Milyen történet? Tele volt az egész net vele, hogy az apja magából kikelve, ordenáré módon patkányozni kezdett, és, hogy ezután nem lesz a nagy nyitottság a rajongók felé (és nem, nem hiszi el a kutya sem, hogy Azika nem tudott róla, hogy mit művel az apja). Még Pottyondi Edina is megemlítette a videójában.
18/26 anonim válasza:
Ja annyira nem követem, utánanéztem, csak írnak róla de semmi videóban nem láttam az apját. A szexvideó most is elérhető?
20/26 anonim válasza:
Az apja nem videóban volt, hanem hosszú, oredenáré posztot írt, leb.szva a rajongókat, akik semmiről sem tehettek, ellenben alfele "gyümölcsétől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!