Csak szerintem hízott meg az utóbbi időben Cseh Katalin?
Mióta megválasztották EU-s képviselőnek egyre csak hízik.
Anno olyan jól nézett ki, pl. abban a híres zöld ruhájában az EU-s valasztások napján, de azóta egyre kövérebbnek tűnik. Az esküvőjén is előnytelen volt a ruhája, főleg mert annyira mélyen dekoltált volt... Az utóbb EP-s megjelenései se csodásak. Szörnyen szabottak a kosztümjei, és sokkal jobban nézne ki világosabb hajjal, világosabb szem-sminkekkel...
Szerintem Katalin tényleg jó fej ember, jó politikus (ezt nem ideológiailag értem, hanem úgy általában) nem akarom őt lehúzni, de a kicsit össze szedhetné magát.
Uh, szerintem is. Tudtommal Donáth Anna a terhes, de örülök, ha közben esetleg Katalin is bekapta a legyet...
Bár erre kicsi az esély, most vállt ugyanis a párt alelnökévé. Biztos sok a tennivalója, de jó lenne, ha nem hagyná el magát jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!