Bár végülis egy szeretővel nem cska szexleni lehet...
Az ilyen pletykák általában inkább hamisak, mint igazak.
2022. márc. 15. 01:13
2/19 anonim válasza:
Egyetlen gondom van a kérdéssel: a politikaiból a Sztárok, bulvár kategóriába áttenném.
2022. márc. 15. 01:18
3/19 anonim válasza:
Engem is balázsnak hívnak, de igazából is! Téged is?
2022. márc. 15. 02:03
4/19 anonim válasza:
A múltkor még leszbikusnak kiáltották ki, ráadásul a férjét is melegnek, most meg már 0rbán szeretője?
Én egyáltalán nem szimpatizálok a fidesszel, de a mocskolásban is van az a határ, amit gyomrom már nem képes elviselni. Ennyire unatkozik mindenki ebben az országban, hogy a másik nemi élete, meg hogy ki kit dugott meg és hogyan, a legfontosabb?
Szánalmas...
Azért válaszolok a kérdésre: éppenséggel előfordulhat, de az meg csak rájuk tartozik.
2022. márc. 15. 03:07
5/19 anonim válasza:
Nem hiszem. Orbánnak stabil családja van és Novák is négy(?) gyermekes anyuka.
2022. márc. 15. 03:07
6/19 anonim válasza:
Marhaság...
2022. márc. 15. 04:13
7/19 anonim válasza:
Szájer melegségét is mindenki ekkora baromságnak tartotta!
2022. márc. 15. 05:59
8/19 anonim válasza:
Hm hát én nem hiszem. Előbb tudnám elképzelni inkább a Varga Judit-Rácz Zsófia-Szentkirályi Alexandra hármasból, hogy valamelyikükkel, mint Novákról...
2022. márc. 15. 08:16
9/19 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ennek tényezőnek kéne lennie, ha az ország politikája a téma.
Túl sok a személyeskedés, túl sok a sárdobálás és túl kevés az odafigyelés, a szakértelem és maga a politizálás.
2022. márc. 15. 09:03
10/19 anonim válasza:
Nézd meg az Orbánt, már régen nem is látja, nemhogy használni tudja, a hangja is egyre jobban hasonlít a kappanra. A nő pedig három gyerekes anya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!