Csak pletyka, vagy valóban igaz, hogy Gulyás Gergely és a kvázi helyettese, Orbán Balázs között intim kapcsolat van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 21:43
1/14 anonim válasza:
Egy nemlétező pletykáról van szó, amit a kérdező akar elindítani.
2/14 anonim válasza:
Intim kapcsolat? Lattak oket sugdolozni? :)))
3/14 A kérdező kommentje:
Én aztán igazán nem vagyok pletykás, de ezt (amit kérdeztem) nem egy és nem kettő embertől hallottam már.
2021. aug. 8. 21:46
4/14 anonim válasza:
Rosszul tudod, a legfrissebb hirek szerint mindketto Szajerbe szerelmes :)))
6/14 anonim válasza:
Szájer, Kaleta, Borkai stb. után én már semmin se lepődnék meg...
7/14 Fsms válasza:
Az biztos, hogy sok ott a Kakuk tojás.
8/14 anonim válasza:
A kormányűlésen
- Tegye fel a kezét aki a lányokat szereti.
- Nem rád gondoltam Judit.
9/14 anonim válasza:
Ahogyan kinéz, bármi lehetséges.
10/14 anonim válasza:
Az előző válaszokban a nagyontoleráns haladóprogresszív balliberálisok megjegyzéseit olvashattuk, amint éppen megmutatják mennyire homofóbok és hogy azt ha valaki homoszexuélis azt valójában szégyennek tartják, olyannak amivel le lehet valakit járatni, meg lehet valakit szégyeníteni.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!