Cipőiparral kapcsolatos kérdés. A cipőknek mi a helyettesítő termékük/termékeik?
Szerintem a cipő az egy átfogó elnevezés, amibe beletartozik sokminden, amik helyettesíthetik egymást, pl tornacipő, skechers, sportcipő, futócipő, félcipő, vászopncipő, túracipő stb, stb.
a csizma-bokacsizma-bakancs-hótaposó illetve a papucs-szandál-strandcipő az meg külön kategória
Hát ha te harisnyát használsz cipő helyett, akkor az is lehet a helyettesítő terméke... De nyilván inkább a bakancs, csizma az, ami helyettesítheti a cipőt.
Amit az első írt, azok inkább alternatívák, mint pl. a kristálycukornak a porcukor. Ugyanúgy cukor mindkettő, nem helyettesítettél vele semmit. Helyettesítő termék alatt olyasmire kell gondolni, mint pl. cukor helyett az édesítőszer.
olvastam olyat, hogy a helyettesítő termékek egyik jellemzője, hogy más iparág állítja elő? Ez most akkor, hogy van a cipők esetében?
A papucs, a szandál is helyettesítő terméke a cipőknek?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#4 "Helyettesítő termék alatt olyasmire kell gondolni, mint pl. cukor helyett az édesítőszer."
Itt a pont és ez a lényeg. Különböző iparág.
"olvastam olyat, hogy a helyettesítő termékek egyik jellemzője, hogy más iparág állítja elő?"
Jah tényleg, ezt is felejtettem. Akkor a bakancs, csizma sem jó.
Tehát akkor, amik helyettesítő termékek lehetnek a cipőknek az a fapapucs, zokni, harisnya? (mert a zokni+harisnya az ruhaipar, nem?)
Ha nem, akkor mi lehet?
Ha igen, akkor még mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!