Mit csináljak, ha a helyettesítő osztályfőnök, aki a matek tanár is, rosszul tanította az anyagot? Mihez kezdjek így felsőben?
A matek tanárom egy gyökér.Azt hiszi magáról,hogy rohadt vicces.Állandóan hülyén magyaráz,és hülye feladatokat kell csinálnunk miatta.Annyi házit ad,hogy azt el sem lehet mondani.Meg a tetejében rosszul tanította a becslést,a kétjegyű osztást,a kerületet,a területet,a negatív számokat,meg a törteket.És ha valaki nem nevet a viccein,beszélget,vagy rosszul válaszol megdobja krétával.
Én mondom ő egy hülye szemét.Aztán neki 3-szor 2 az 12.
Semmit sem ért a tanításhoz és egyszer ő volt hittanon és ott is matekoztunk.A matek neki tök homályos.Egy nap beállított hozzánk és azt mondta:
-Sziasztok gyerekek én vok az új matek tanár.Ígérem nagyon jól fogunk szórakozni minden órán.
Egyszer azt mondta hogy túl lassan írok én meg mondta hogy és.Majd megkérem a szüleimet hogy tanítsák meg rendesen az anyagot.Húha.Mi lesz majd felsőbe?Miatta fogunk megbukni.
Ha nem tudod megérteni úgy, ahogy a tanár elmagyarázza, akkor azért van a tankönyv. Előveszed és onnan feldolgozod az anyagot egyedül.
A házit meg a tanár válogatja, van aki többet, van aki kevesebbet ad.
Amúgy nem lehet, hogy csak szimplán a stílusát nem bírod? Lehet, hogy próbál humoros lenni, csak nem jön össze neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!