Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit csináljak, ha a helyettesí...

Mit csináljak, ha a helyettesítő osztályfőnök, aki a matek tanár is, rosszul tanította az anyagot? Mihez kezdjek így felsőben?

Figyelt kérdés

A matek tanárom egy gyökér.Azt hiszi magáról,hogy rohadt vicces.Állandóan hülyén magyaráz,és hülye feladatokat kell csinálnunk miatta.Annyi házit ad,hogy azt el sem lehet mondani.Meg a tetejében rosszul tanította a becslést,a kétjegyű osztást,a kerületet,a területet,a negatív számokat,meg a törteket.És ha valaki nem nevet a viccein,beszélget,vagy rosszul válaszol megdobja krétával.

Én mondom ő egy hülye szemét.Aztán neki 3-szor 2 az 12.

Semmit sem ért a tanításhoz és egyszer ő volt hittanon és ott is matekoztunk.A matek neki tök homályos.Egy nap beállított hozzánk és azt mondta:

-Sziasztok gyerekek én vok az új matek tanár.Ígérem nagyon jól fogunk szórakozni minden órán.

Egyszer azt mondta hogy túl lassan írok én meg mondta hogy és.Majd megkérem a szüleimet hogy tanítsák meg rendesen az anyagot.Húha.Mi lesz majd felsőbe?Miatta fogunk megbukni.

2013. júl. 10. 15:12
 1/4 intrepid ***** válasza:
Az egész osztály rontott matekból, vagy csak neked nem megy? Ha az egész osztály rontott volna, azt már észrevették volna. Lehet, csak te beszélgetel túl sokat az órán.
2013. júl. 10. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod megérteni úgy, ahogy a tanár elmagyarázza, akkor azért van a tankönyv. Előveszed és onnan feldolgozod az anyagot egyedül.

A házit meg a tanár válogatja, van aki többet, van aki kevesebbet ad.

Amúgy nem lehet, hogy csak szimplán a stílusát nem bírod? Lehet, hogy próbál humoros lenni, csak nem jön össze neki.

2013. júl. 10. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Én értem az anyagot mert nekem elmagyarázták a szüleim.Csak mások nevében beszélek.És ő olyan erőltetten próbál vicces lenni
2013. júl. 10. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom ki vagy.Engem is ez tanít.Hát én sem bírom.Amúgy az egyik csajnak azt mondta 3-as lesz évvégén aztán 2-es lett
2013. júl. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!