Mit szóltok hozzá, hogy Cseh Katalin berúgott a saját esküvőjén?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 15:46
A kérdező szavazást indított:
Lejáratta saját magát, és az ellenzéket is.
Leszarom. Semmi közöm hozzá.
Én is be fogok rúgni a sajátomon.
41 szavazat
2/24 anonim válasza:
Ehhez neked mi közöd van kérdező??Milyen törvény tiltja??Ki tiltotta meg neki?Milyen jogon??
És ha berúgott,akkor ki van??
Szerinted orbán még soha életébe nem volt berúgva??
3/24 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon gyorsan elült ez a fake hír, mert az erről szóló tudósítás hazug, a képeket meg ráadásul lopták. (ahogyan fideszes körökben általában szokták)
6/24 anonim válasza:
Hallatlan! Ki hallott már ilyet hogy valaki berúg az esküvőjén? Egyáltalán akárki esküvőjén!
AL-KAL-MAT-LAN!
7/24 anonim válasza:
Remélem fetrengett ő is a gitárral egy rendes hájvéjtuhell-t.
8/24 anonim válasza:
Lettem volna Cseh Katalin azon az estén.
9/24 anonim válasza:
„Ne részegeskedjetek, mert a borral léhaság jár együtt, hanem teljetek meg Lélekkel”
-Orbán Viktor
10/24 anonim válasza:
"Mit szóltok hozzá, hogy Cseh Katalin berúgott a saját esküvőjén?"
Mármint mit szólunk egy dologhoz, ami bizonyítottan nem történt meg? Nem tudom, jól aludtál, amikor ezt álmodtad? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!