Mit szóltok hozzá, hogy Cseh Katalin berúgott a saját esküvőjén?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 15:46
12/24 anonim válasza:
Én más esküvőjén is iszom, hát még a magamén hogy fogok.
14/24 anonim válasza:
Semmit, miért politika kategória ez? Nem egy vőlegényt és nem egy menyasszony láttam becsiccsenteni, berúgni az esküvőjén. Hol itt a baj?
15/24 anonim válasza:
Mennyit fizetnek azért, hogy ezt a többhetes kamu hírt felhozd?
Miért nem azzal jössz, hogy luxusnyaraláson volt a Velencei-tónál, és még egy Kindle-je is volt?
16/24 anonim válasza:
Nagyon helyes, legalább el tudta engedni egy kicsit magát.
18/24 anonim válasza:
Ez már k. régi eset, minek megint előrángatni? Nekem már az is unalmas, hogy a brüsszeli nindzsát megint előrángatták az évforduló kapcsán, pedig azon tavaly még nevettem is.
19/24 anonim válasza:
Hát, még mindig jobb, mint drogos meleg szexpartikon bulizni, vagy jachton kurvázni családosként.
20/24 anonim válasza:
Komolyan sikerült egy több hetes hírt kukázni, ami ráadásul egy ordas nagy kamu? Csámcsogjatok csak a csonton, nektek más úgy sem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!