Mindkét cikkben V és Jennie van. Az első tavaly decemberi, és arról ír, hogy V "véletlen" bekövette Jenniet. A második az friss, miszerint egy autóban vannak, persze ez nincs megerősítve. Szerintetek véletlen dolgok ezek, vagy van mögötte valami? Ha igen, mi?
Az autóban Hobival (Hoseok) ül. In the soop. Csak az ostoba emberek ezt el hiszik. És hogy ha randiznának is miért lenne baj? Nekik is van magán életük:)
2022. máj. 31. 07:34
12/25 anonim válasza:
Jennieke amúgy már elég sok mindenkivel együtt lehetett, látszik rajta hogy ilyen
De taehyungbol en komolyan nem nézem ki hogy volt mar kapcsolata… nem is tudom eldönteni hogy hetero e
2022. máj. 31. 09:07
13/25 anonim válasza:
12-es.Milyen Jennie?Egy kapcsolata volt,amirõl tudtunk valamit,az az Kaival.Akkor is csak az sm erõsitette meg.De mi van,ha sok mindenkivel együtt volt?Ahhoz sincs senkinek semmi közze,felnõtt ember,semmi közzünk a magánéletéhez
2022. jún. 1. 14:45
14/25 anonim válasza:
Emberek az a kép photoshop.
A kocsiban valójában Hoseok ül mellette,ne legyünk már buták.
Szerintem Taehyungnak meg Jennie-nek semmi köze egymáshoz,de mindenki higyjen amit akar.
2022. jún. 1. 15:51
15/25 anonim válasza:
Jennie simán rámegy az összesre 😂 taehyung viszont a másik kapura játszik sztem
2022. jún. 1. 16:00
16/25 anonim válasza:
Nem megy rá mindekire. Kevés rá az esély. Idol. Rengetek dolga van. Másrészt Hobi van akocsiban ahogy sokan említették. A le serafinnal kapcsolatban pedig nalam még mindig ot6.
2022. jún. 1. 22:15
17/25 anonim válasza:
Jah olyan idol akinek 6 ev alatt megjelent vagy 15 száma 😂
Nagyon sok dolga lehet, mikor 3 évig nem is csinálnak zenét… nem koncerteznek…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!