Feltűnt másnak is, hogy egy napon halt meg M. Richárd és Berki Krisztián?
Meg még vagy ezer másik ember világszerte, akik között volt más celeb, vagy büntetett előéletű is.
Ha ez a válasz nem felel meg, akkor Soros, vagy a gyíkemberek összeesküvésének estek áldozatul.
Ezt a kérdést én akartam kiírni! 🤣
Amikor Berki haláláról olvastam, elsőre M. Richárdra gondoltam, mert azt tudtam, hogy neki valami komoly baja van, tehát várható volt. Aztán rájöttem, hogy Berki halt meg. Görgetek tovább és bumm: "Meghalt M. Richárd".
Valahogy ez a két ember a fejemben összeforrt. Úgy tudom haverok is voltak, legalábbis ismerték egymást.
Mondjam azt, hogy a karma?
Igen, ismerték egymást. Volt közös képük is (autó mellett pózoltak), azt hiszem Berki tette fel, és odaírta, hogy megtiszteltetés, hogy ismeri.
Ugyanígy voltam, csak fordítva.
Éjszaka láttam a hírt, hogy M Ricsi meghalt, rögtön Berkire gondoltam, hogy vajon mit szól hozzá, hiszen nagy haverok voltak.
Szerintem, ha éppen a gyereke tényleg nála volt, pont nem akarhatta megölni magát. Vagy ki tudja?!
Szerintem ez a tömegnövelőszertől szívmegállás hihetőbb.
Persze lehet tényleg, hogy csak fedősztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!