Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ez véletlen...

Szerintetek ez véletlen egybeesés vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkét cikkben V és Jennie van. Az első tavaly decemberi, és arról ír, hogy V "véletlen" bekövette Jenniet. A második az friss, miszerint egy autóban vannak, persze ez nincs megerősítve. Szerintetek véletlen dolgok ezek, vagy van mögötte valami? Ha igen, mi?

2022. máj. 23. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Jennie GD-vel randizik
2022. máj. 23. 20:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem gondoltam volna, hogy azon a képen Jennie van.
2022. máj. 23. 20:58
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Véletlenül követte be, a kép meg photoshop

El nem tudom képzelni ezt a pasit nővel

2022. máj. 24. 07:27
 4/25 anonim válasza:
85%
Hobival van az autoban in the soop
2022. máj. 25. 10:22
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
GD és a tesója is kikövették Jennie-t, szóval valami tuti történt a háttérben, amit nem tudunk. Sokak szerint csak megrendezett a kapcsolat, hogy elfedjék Kim Garam ügyét, de én már nem tudom mit higyjek. Furcsa, az biztos! Két ilyen nagy sztár ennyire nyitottan mutatkozik, mikor mások meg bújkálnak, titokban, stb...
2022. máj. 26. 06:32
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Na, valaki tud már valami pontos infót? :D Egyik cég sem tagadta, hogy randiznak, csak azt nyilatkozták, hogy nem reagálnak az esetre vagy valami hasonló. Nem tagadták. Valamiért a BTS ügynöksége nagyon védi ezt a Garam lányt, aki most debütált a Le Sserafim nevű csapatban, és róla kiderült hogy iskolai zaklató volt, de az ügynökség nem akarja kivenni a bandából, valamiért nagyon védik, pedig több osztálytársa is nyilatkozta, hogy tényleg zaklató volt. Most meg elterelésnek itt a Jennie ügy...
2022. máj. 26. 20:42
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Garam szünetre ment. Szerintem ki fogják tenni.
2022. máj. 26. 22:38
 8/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, annyira még nem vagyok benne az ilyenekben és le vagyok maradva. Mi ez a Garam dolog?
2022. máj. 27. 16:27
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Röviden:

Kim Garam a le sserafim (új hybe/somu gg) egyik tagja. Már akkor elkezdték a bullyinggal vádolni, amikor a teaser képek kijöttek, a HYBE beperelte a vádlókat, de azóta is csak jönnek ellene a vádak, elvileg az egyik áldozata öngyilkosságot is megkísérelt miatta, de a HYBE még mindig tagadja az egészet, most szünetre lett küldve, de nem úgy néz ki, hogy kirakják. Elég nagy port kavart, hogy ennyire védik ilyen súlyos vádakkal, ezért van ez a találgatás, hogy valamit el akarnak sunyizni ezzel a dating scandallal.

2022. máj. 27. 17:14
 10/25 A kérdező kommentje:
Aha. Értem, köszi.
2022. máj. 27. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!