Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van az, hogy Berki...

Miért van az, hogy Berki Krisztiánt életében mindenki kritizálta, halála után pedig hirtelen az utálói is meggyászolták?

Figyelt kérdés
Ennyire megsajnálták?

2022. máj. 7. 09:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
9: na ezzel a féregmentalitással van a probléma. Földön fekszik már amúgy is, akkor miért is ne rúgnék még én is bele egyet, hisz valaki már úgyis levitte, nem mindegy neki? Nem mindegy, ordas bunkó parasztok, nem mindegy! Arról nem beszélve, hogy nem a ti dolgotok az ítélkezés, azt majd megteszik a hatóságok meg az akinek ez kompetenciája a halál után, hívjuk istennek vagy aminek akarjátok.
2022. máj. 9. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Véleménye ettől még elhet róla, és nehogy már csak dícsérni lehessen, ha egyszer a gyakorlatban nem épp olyan életet élt amilyet a legtöbb ember dícséretre valónak tart.
2022. máj. 10. 04:48
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem kötelező dícsérni, csendben is lehet ám maradni, az is egy opció. Halottról ízlésesebb nem mondani semmit ha az ember negatív véleménnyel van, mint a fröcsögés! Itt már nem a halottat tiszteled meg ezzel, hiszen ő nem hallja, hanem a hozzátartozóit akik gyászolják.
2022. máj. 10. 07:21
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Tudod a régi mondás hogy szól, nem úgy hogy Halottról jót vagy semmit hanem Halottról JÓL vagy semmit.

Magyarul az igazat... na ennyit erről.

2022. máj. 10. 07:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hazudjunk róla jókat, mert nem él, röhög a vakbelem.

Nálatok biztos hitler is egy aranyos nagypapa.

2022. máj. 10. 08:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod a régi mondás hogy szól, nem úgy hogy Halottról jót vagy semmit hanem Halottról JÓL vagy semmit."

Na pont ez a gond, mármint az, hogy az emberek többsége rosszul ismeri a mondást. És akkor most, hogy meghalt, már nem szabad rosszat mondani szerintük róla.

Szerintem meg szabad, én is az utálója vagyok, és véletlenül sem gyászoltam egy percig sem, sőt.

2022. máj. 10. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!