Teljesen letaglózódtam a mai nap folyamán elhunyt 2 honfitársunk miatt. Mit gondoltok, hogy lehetséges az hogy egyszerre hunynak el?
Figyelt kérdés
#Berki #M.Rihárd
2022. máj. 6. 21:37
1/9 anonim válasza:
nem csak 2 honfitársunk halt meg a mai napon
3/9 anonim válasza:
Mármint 2 szarházi, tudom nem szabad halott emberről így beszélni, de legyünk őszinték, azok voltak, ez a Ricsi is meg a Krisztián is...sajnálom őket, de őszintén szólva hirtelen most mindenki szereti őket, amíg éltek szitták-hordták őket.
Amíg nem a családomat éri ilyen tragédia addig nincs baj.
4/9 anonim válasza:
A többi nem-celeb elhunytakról nem esett szó. Torz média
5/9 anonim válasza:
Mai nap több száz honfitársunk hunyt el különböző okok miatt,ezen én is le vagyok taglózva.
6/9 anonim válasza:
Berki megtudta hogy a cimborája meghalt, ezért extra adag drogot tolt magába és nem bírta a szervezete. Röviden ennyi.
7/9 anonim válasza:
Több lehetőség is van:
1. Pusztán véletlen egybeesés.
2. Lehulott egy Death Note ebbe a világa is és a halálistenek léteznek.
3. Megrendezett halálok és külföldön tengetik napjaikat. (Ezt csak olvastam de szerintem nagyon valószínűtlen.)
Azt hiszem az első opció lesz a helyes.
Egy biztos! Halálát kívánni senkinek sem szabad, de a közút az biztonságosabb lett.
9/9 A kérdező kommentje:
2022. máj. 6. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!