Gyászoljátok azt a napot amikor elhunyt valaki akit szerettetek?
Figyelt kérdés
Most lesz 1 éve, hogy elhunyt egy számomra nagyon fontos személy. Most elgondolkodtam azon, hogy kivegyem szabinak azt a napot és megemlékezzek rá. De azt is tudom, hogy csak sírni fogok egész nap, és lehet inkább menjek el dolgozni és próbáljak erős lenni és folytatni az életet. Ti hogyan dolgozzátok fel azt a napot, mikor elvesztettetek egy személyt?2022. jan. 14. 13:25
1/13 anonim válasza:
Nem. Dátumban nem vagyok túl jó.
2/13 anonim válasza:
Én nem tudok emlékezni dátumokra. Szóval nekem nincs ilyen. Szerintem ha most erre érzel késztetést, akkor csináld meg. Az élet ettől függetlenül tovább megy, nem fogod ezzel megállítani.
4/13 anonim válasza:
Halottak napján kicsit mindenki ezt csinálja, amit most te tervezel. Egy ilyen alkalom segít kicsit közelebb menni a másikhoz, ráhangolódni. Pont mert a többi napon visznek az események magukkal.
5/13 anonim válasza:
Igen, viszont azért szabadságot nem veszek ki. Február 2.-án lesz 5 éve, hogy 56 évesen meghalt anyukám 12 évig küzdött a daganattal. A mai nap egy nagy űr van bennem az elvesztésével. Naplót kezdtem írni, hogy feldolgozzam a gyászt. Már sokkal jobb, mint az első 1 évben.
6/13 anonim válasza:
Jav. A mai napig...
Minden egyes ünnepkor, névnap, szülinap, karácsony.. megemlékezem rá.
9/13 anonim válasza:
Nem, én inkább elfelejteni szeretem azt a napot.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak ez lesz az első év, és nagyon rossz még.
2022. jan. 14. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!