Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó komikust. Mi a véleményetek erről?
Én ököllel ütöttem volna, és akkorát, hogy s.ggre ült volna.Jogos volt.
Mellesleg ez szinte csak egy paskolás volt, csak kicsit megbillent, de inkább a meglepetéstől. Ennek kell ekkora hisztit csinálni, és mindenféle erőszakos, primitív állatnak elhordani WS-t, a provokátort meg térden csúszva tutujgatni? Ugyan már.
Ha hirtelen mindenki ennyire az erőszakmentesség bajnoka lett, akkor pont nem kéne az egész eseményláncolatot elindító verbális erőszakot letudni annyival, hogy "istenkém, hát csúnya dolog volt, de hát humorista". Az fel sem merült senkiben, hogy a humoristának kéne bocsánatot kérnie Jadától. A szememben ez csak önvédelem.
Már megint megjött egy nagyokos. Megérte megütni, így kockáztat néhány száz napos börtönt kis közmunkával, és ha ezen kívül is nem veszik be a legnívósabb filmekbe, akkor pár millió dollárt is bukhat. Ha ököllel üti meg, akkor több évnyi börtön is kinézhetett volna. Ha civilizáltan megmondta volna a Chris Rocknak a véleményét, akkor még a humoristát csesztetné mindenki.
Ez nem a sarki talponálló, ahova te szoktál járni.
33 Semmi verbális erőszak nincs, ez a standup része.
Ricky Gervais sokkal brutálabb dolgokat leművel.
34: Megszólalt az értelem. Nem járok kocsmába és soha életemben nem ütöttem meg senkit, de így is azt gondolom, hogy jogos volt, és nagyobbat érdemelt volna. A szavak is okozhatnak akkora sérülést, mint egy pofon, pszichével rendelkező lények vagyunk. Igazságtalan, hogy mindent össze lehet meggondolatlanul pofázni, amivel a másik ember elevenébe vágsz, de meglegyinteni meg már nem lehet a problémaforrást, mert jaj, erőszak.
35: Ennyi erővel Bundy is sokkal durvább dolgokat leművelt, - mégis éljenezték, és ártatlannak tartották - mint Will Smith. Az nem mentség valakinek az idióta viselkedésére, hogy van rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!