Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Will Smith élő adásban pofozta...

Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó komikust. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 14:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
60%
Tudom h demagóg, de még szerencse, hogy Will Smith sem fehér, mert ha az lenne, akkor ott helyben meglincselik, a lincselőket pedig kitüntetik. Vicc lett az Oscar gála, nem csoda, hogy már csak a WWE mutatványokra kíváncsi mindenki, ha ez nincs, akkor alig tudta volna valaki, hogy egyáltalán megrendezték.
2022. márc. 29. 00:06
 22/41 anonim ***** válasza:
84%
Bármi katasztrófa, furcsa esemény történik, valaki megjön, és megmondja, hogy megrendezett.
2022. márc. 29. 00:46
 23/41 anonim ***** válasza:
41%

22

Ezeket az "élő" adásokat nem élőben adják hanem pár másodperccel késleltetve, hogy ki tudják sípolni ha káromkodnak vagy el tudják kapcsolni a kamerát ha olyan történik mint anno zsüsztikével meg dzsenettel. Itt egyik sem történt meg, mibden pont jól be volt állítva a pofon is kamu színházi pofon volt.

2022. márc. 29. 01:04
 24/41 anonim ***** válasza:
86%
Az erőszak nem megoldás semmire. Nyilván nem kell mindent eltűrni, de az ember még ha vehemens is, csak van annyira inteligens, hogy nem a világ előtt intézi ezt el. Szerintem is ki kellett volna vonulni, ha be akar neki verni tegye meg kint a műsor után. Az, hogy tök lazán felsétált a színpadra és lekevert egyet számomra primitív, hiába is, hogy a feleségét védte. Nem illette senki sem csúnya szóval, egy stand upostól meg nem kell megalázásnak venni ilyet. Még ha szar poén is volt, akkor is csak az.
2022. márc. 29. 01:19
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett volna szarabb pofon is, parasztlengőt ütve. Még a testsúlyát is beletette valamennyire.
2022. márc. 29. 01:36
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

Nem szavattam, mert nekem nem teljes a valasztek :)

Szerintem igaza volt, de nem helyesen jart el.

Igaza van, hogy kiallt a felesegert. De nem igy kellett volna.

Egy kocsmaban elmegy egy ilyen pofon. De O egy nagyon ismert kozszereplo, szerintem neki barmi bantasnal jobban illik turtoztetnie magat... ez a kozismertseg egyik atka. Nem viselkeehet ugy mint egy 25 fos kocsmaban egy olyan adasban, amit 2 milliardan neznek legalabb.

Raadasul elvarhato az ilyem kozszereplotol es magatol a galatol hogy a beke es az embereket osszekoto pekdamutato esemeny legyen. Most ebbol mi jon le? Megbantanak... eroszakkal valaszolj. Semmi esetre sem jo pelda. Foleg a mostani vilagpolitokai tortenesek kozepette.

Megertem a felindultsagat. Lehet en is kiosztottam volna egy fulest. De en senki vagyok es nem Oscar dijas

2022. márc. 29. 08:43
 27/41 Hintalow ***** válasza:
48%

Mèg egy tipp a megrendezettre, az amerikai mèdiában alapból kb minden az, ha valóban ilyen attrocitás törtènne egy ilyen kaliberű rendezvènyen, ahogy ìrták fentebb, reklámot vágnak be, kivezetik az elkövetőt (mèg ha az egy hìres szìnèsz is) nem csak egyszerűen megy tovább a műsor 🙂

Az egèsznek a cèlja meg egyèrtelmű: most is beszèlünk róla.

Valszeg ezèrt is csinálták, az Oscar gála kezdett az utóbbi időben veszìteni a fènyèből.

2022. márc. 29. 12:17
 28/41 anonim ***** válasza:
84%

27: Nekem is ez jutott előre eszembe... de ahhoz én túl durvának érzem. Főleg most mikor csúcsra van járatva a világban az erőszak. Nyilván a gondoltameneted a gála szembontjából nézve teljesen igaz.

De ehhez WS-nek is el kellett vállalni a "szerepet". És nem hiszem hohy WS van olyan hülye (és ma menedzserei) hogy bevállaljon egy ilyet. Neki nincs szüksége semmi botrányra. Sem anyagilag, sem a képernyőn maradás szempontjából. Lehet a gálának esetleg igen, de neki semmi esetre sem. Ha mondjuk megrendezett volt, és bevállalta, ezen biztosan sokkal-sokkal többet veszített minen szempontból, mint amit nyert, vagy mint amit fizettek neki érte.

2022. márc. 29. 12:32
 29/41 anonim ***** válasza:
19%

28: A túl durva szerintem nem érdekes egy olyan országban, ami a saját népével teli tornyokba vezettet 2 repülőgépet.

WS pedig jó pénzért biztos, hogy ennél durvábbat is vállalna.

2022. márc. 29. 13:10
 30/41 A kérdező kommentje:
28: Ha megnézed a szavazás állását, az emberek fele jogosnak tartotta a pofozkodást. Úgyhogy annyira nem rontotta WS image-ét. Inkább reklám neki is sztem, ugyanúgy, mint a gálának. Ha végignézzük a videót, elég fura. A megpofozott mosolyogva folytatta, még csak meg sem lepődött a történteken. Olyan műpofonnak tűnt.
2022. márc. 29. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!