Will Smith élő adásban pofozta fel a feleségét gyalázó komikust. Mi a véleményetek erről?
22
Ezeket az "élő" adásokat nem élőben adják hanem pár másodperccel késleltetve, hogy ki tudják sípolni ha káromkodnak vagy el tudják kapcsolni a kamerát ha olyan történik mint anno zsüsztikével meg dzsenettel. Itt egyik sem történt meg, mibden pont jól be volt állítva a pofon is kamu színházi pofon volt.
Nem szavattam, mert nekem nem teljes a valasztek :)
Szerintem igaza volt, de nem helyesen jart el.
Igaza van, hogy kiallt a felesegert. De nem igy kellett volna.
Egy kocsmaban elmegy egy ilyen pofon. De O egy nagyon ismert kozszereplo, szerintem neki barmi bantasnal jobban illik turtoztetnie magat... ez a kozismertseg egyik atka. Nem viselkeehet ugy mint egy 25 fos kocsmaban egy olyan adasban, amit 2 milliardan neznek legalabb.
Raadasul elvarhato az ilyem kozszereplotol es magatol a galatol hogy a beke es az embereket osszekoto pekdamutato esemeny legyen. Most ebbol mi jon le? Megbantanak... eroszakkal valaszolj. Semmi esetre sem jo pelda. Foleg a mostani vilagpolitokai tortenesek kozepette.
Megertem a felindultsagat. Lehet en is kiosztottam volna egy fulest. De en senki vagyok es nem Oscar dijas
Mèg egy tipp a megrendezettre, az amerikai mèdiában alapból kb minden az, ha valóban ilyen attrocitás törtènne egy ilyen kaliberű rendezvènyen, ahogy ìrták fentebb, reklámot vágnak be, kivezetik az elkövetőt (mèg ha az egy hìres szìnèsz is) nem csak egyszerűen megy tovább a műsor 🙂
Az egèsznek a cèlja meg egyèrtelmű: most is beszèlünk róla.
Valszeg ezèrt is csinálták, az Oscar gála kezdett az utóbbi időben veszìteni a fènyèből.
27: Nekem is ez jutott előre eszembe... de ahhoz én túl durvának érzem. Főleg most mikor csúcsra van járatva a világban az erőszak. Nyilván a gondoltameneted a gála szembontjából nézve teljesen igaz.
De ehhez WS-nek is el kellett vállalni a "szerepet". És nem hiszem hohy WS van olyan hülye (és ma menedzserei) hogy bevállaljon egy ilyet. Neki nincs szüksége semmi botrányra. Sem anyagilag, sem a képernyőn maradás szempontjából. Lehet a gálának esetleg igen, de neki semmi esetre sem. Ha mondjuk megrendezett volt, és bevállalta, ezen biztosan sokkal-sokkal többet veszített minen szempontból, mint amit nyert, vagy mint amit fizettek neki érte.
28: A túl durva szerintem nem érdekes egy olyan országban, ami a saját népével teli tornyokba vezettet 2 repülőgépet.
WS pedig jó pénzért biztos, hogy ennél durvábbat is vállalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!