Terence Hill jön majd valamikor Magyarországra??? Ha igen mikor???
Figyelt kérdés
Annyira imádom őt is meg Bud Spencert is imádom a mai napig, mindig is szerettem volna találkozni velük személyesen autogramot kérni és egy szelfit de Bud Spencer pont akkor halt meg amikor táborba voltam és emiatt az egész tábort végigsírtam :( De Terence Hillel még tudok találkozni 😍😍csak nem tudom mikor jön Magyarországra❤️ 16L2022. márc. 10. 20:04
2/3 anonim válasza:
Én is nagy rajongojuk vagyok. Remélem, hogy jön Mo.-ra!Ha van hivatalos FB oldala (pagina ufficiale) szerintem ott rá lehetne kérdezni.
Esetleg még valamilyen egyesületnek szervezetnek, rádiónak TV-nek lehet javasolni, hogy hívja meg. Nagy siker lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!