Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyarországon kívül máshol...

Magyarországon kívül máshol is van ekkora kultusza a Bud Spencer és Terence Hill filmeknek? Vagy csak itt alakult ki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 21:30
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:

Olaszországban természetesen hatalmas, de itt Közép-Európában ugyanígy, mint Magyarországon. De Amerikában is ismeri őket szinte mindenki szerintem.

Ez a két ember igazi legenda :D

2015. jan. 6. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Németországban különösen imádják őket, főleg mert állítólag marha vicces szinkronokat csináltak a filmjeikhez. Igazából pár ország kivételével szinte egész Európában ismertek, és úgy olvastam, több közép-amerikai és dél-amerikai országban is csipázzák őket.

Az egyesült államokban inkább csak kis rajongócsoportjaik vannak, ott nem futottak be, mint népszerű színészek, sőt több filmjük bukás volt. Leginkább csak a western-jeik miatt ismeri őket egy szűk filmnézői réteg, de az átlag amerikai nem hallott róluk életében. Ők amolyan kultuszszínészeknek számítanak ott: kevesen szeretik őket, de aki szereti őket, az nagyon.

Pár forrás:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 6. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
És most veszem észre, hogy kis betűvel írtam az Egyesült Államokat...
2015. jan. 6. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdeztem lengyel és litván ismerőseimet, fogalmuk nincs róla, hogy kik ők. Hollandiában élek, a hollandok közül ki ismeri őket, ki nem. Egy ismerősöm azt mondta, az utóbbi 20 évben már nem nagyon adja itt a filmjeiket a tévé.
2015. jan. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!