Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szolnátok/ mi a véleményet...

Mit szolnátok/ mi a véleményetek egy duckó tinisztárról?

Figyelt kérdés
Mondjuk magyarországon. Minden énekes tökéletes alaku, egyesek jó hangal, többen kevés tehetséggel lettek híresek. Én nagyon szeretnék énekes lenni, mindenem a zene, énekléssel vezetem le a feszültséget és dalszövegírással. Minden álmom, hogy egyszer felfedezzenek és példakép legyek, olyan, aki ellentmond a divatnak és arra ösztönöz mindenkit, hogy vállalja fel önmagát. (szövegeimben is tükröződik) De van egy kis probléma, kissé duckó vagyok. Nem vagyok kövér, de van egy pár kiló feleslegem. Persze elkezdek sportolni, hogy izmosabb legyek. Mit szólnátok tehát hozzá? Ha mondjuk egy ilyán lány mosolyogna vissza rátok a képernyőről? 16/L
2010. szept. 12. 14:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! Igen, sajnos a kapcslatokon múlik a mai világban minden, de azért csak az énekesnek kell megtartania magát, neki kell fellépni stb... na mindegy. :)

Tehát akkor elfelejtem a duckó szót, mondjam azt, hogy picit erősebb? teltebb? :)

2010. szept. 13. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nézed-e az X-faktort. Az AC/DC számot éneklő sem egy csörgőcsontú pipi, de olyan torka van, hogy csoda. Nem a külső megjelenés alapján mérik a tehetséget, pár kiló plusz meg nem oszt, nem szoroz. Írd magadról, hogy telt, vagy molett vagy. Aztán ha felfedeznek, befutsz, a hajsza úgyis lefogyaszt. A lényeg, hogy vállald fel magad, úgy ahogy vagy.
2010. szept. 14. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, hogy milyen szot mondasz ra, csak ne ezt. Ettol biztos, hogy sokan elkapcsolnanak...hidd el, nem a sulyod a lenyeg, csak kapcsolat nelkul mar semmit sem lehet elerni.
2010. szept. 14. 16:49
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Hát égen, de szerencsére nem olyan vszes a súlyom, de elkezdek futni, ha tehetem minden nap 30 percet, és ezt jó sokáig szeretném csinálni... :)
2010. szept. 14. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Van pár ember aki a zsírjának köszönheti a hangját.. nézd meg pl Tóth Verát, ha lefogyna akkor Pákó hangja lenne kb., bár én így is szarnak tartom
2010. szept. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!