Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szolnátok/ mi a véleményet...

Mit szolnátok/ mi a véleményetek egy duckó tinisztárról?

Figyelt kérdés
Mondjuk magyarországon. Minden énekes tökéletes alaku, egyesek jó hangal, többen kevés tehetséggel lettek híresek. Én nagyon szeretnék énekes lenni, mindenem a zene, énekléssel vezetem le a feszültséget és dalszövegírással. Minden álmom, hogy egyszer felfedezzenek és példakép legyek, olyan, aki ellentmond a divatnak és arra ösztönöz mindenkit, hogy vállalja fel önmagát. (szövegeimben is tükröződik) De van egy kis probléma, kissé duckó vagyok. Nem vagyok kövér, de van egy pár kiló feleslegem. Persze elkezdek sportolni, hogy izmosabb legyek. Mit szólnátok tehát hozzá? Ha mondjuk egy ilyán lány mosolyogna vissza rátok a képernyőről? 16/L
2010. szept. 12. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
elkapcsolnám a TV-t
2010. szept. 12. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
sőt a kábel Tv-t kiköttetném
2010. szept. 12. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy hogy valaki hány kiló,ha tud énekelni. Legalábbis nálam. Nem szeretem ezeket a kis tucatsztárocskákat. Nálam a tehetség a fontos. Ugyanakkor számít valamilyen szinten a külső,ahhoz hogy valaki népszerű legyen,de szerintem nem ilyen szinten. Azon is sok minden múlik hogy hogyan öltözöl. Szerintem egy ducibb lány is lehet nagyon csinos,ha megfelelő ruhákat vesz fel.:) És egy vékony csaj is nézhet ki nevetségesen.

Nem hiszem hogy gond lenne,hogy nem vagy anorexiás.Ha tehetséges vagy, népszerű leszel. Mondjuk nekem pl Tóth Vera pl sok... Hiába jó a hangja,szinte meg se tud mozdulni mert annyira kövér,és így nem nagyon lehet előadó... Én sem vagyok vékony,de pl táncolok. Úgyhogy sok sikert,és ne foglalkozz vele hogy mit mondanak az emberek. Ha igazán tudsz énekelni akkor nem lesz akadály a súlyod.

2010. szept. 12. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja 18/L
2010. szept. 12. 15:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Anyuék szerint, ha 5 kilót leadnék akkor már jó alakom lenne (de így is, szerintem max 10 kiló feleslegem van, max), odafigyelek az öltözködésemre, nem húzok csípőnadrágot, ami jobban felnyomja a hasam, vagy más előnytelen ruhadarabokat. Én is táncolok (sajnos falusi vagyok, így nincs esélyem járni), de itthon szoktam... Egyedül tánciksoléba jártam nyolcadik végén, ahol a tanár megdícsért, hogy jól táncolok :)

Köszönök minden választ!

2010. szept. 12. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell anorexiásnak lenniük... de foglalkozhatnának annyit magukkal, hogy nem zabálnak reggeltől-estig...
2010. szept. 12. 15:38
 7/15 anonim ***** válasza:
De most nem azokról volt szó akik reggeltől estig zabálnak. Én sem vagyok vékony,pedig semmivel nem eszem többet mint más.Ez adottság,alacsony vagyok,rövid a lábam,széles a csípőm,ezzel nem tudok mit csinálni. De épp azért táncolok,hogy formáljam magam,és igyekszem előnyös ruhákat hordani. Persze azzal én sem értek egyet aki tényleg kövér,és 30 kilo feleslege van.
2010. szept. 12. 16:09
 8/15 A kérdező kommentje:
hát ez az, én sem zabálok reggeltöl estig, mellőzöm a fehér kenyeret és tésztákat, nem eszem gyorskaját és mégis... igen, genetika, nekem is tornázni kéne, de nehéz :S
2010. szept. 12. 16:20
 9/15 anonim ***** válasza:
A hangjuk miatt szeretem az énekeseket :D
2010. szept. 12. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak nem is kevesen a mediaban, akiknek nem 5 kg sulyfelesleguk van, megis megelnek, szerepelnek a TV-ben...nem ezen mulik elsosorban, hanem a kapcsolatokon. De ez a ducko szo nagyon durva...ha a mediaba akarsz bekerulni, felejtsd el, mert ez egy nyilatkozatban borzaszto taszito lenne.
2010. szept. 13. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!