Csak en unom mar tibi atya politizalasait es allasfoglalasait?
Figyelt kérdés
Regebben meg egy normalis reszeges pap volt, mostanra meg egy okoskodo unalmas semmi lett. "Pap"-os vicxet ezer eve nem lattam mar tole kb, ellenben tok atlagos meme-ket es poenokat igen. Nem is ertem miert van ennyi kovetoje, a pancsolt borai meg fortelmesek2022. febr. 19. 01:39
11/17 anonim válasza:
Ez én politikai nézetem: "Más."
2010-ig fideszes voltam, azóta ellenzéki!
12/17 anonim válasza:
Szerintem is jó.
Aki követi, az tudja, hogy nem fideszes és nem balos, hanem szimplán pártatlan és emiatt hol ennek szól be, hol másnak.
13/17 anonim válasza:
Nem, nem unom, mert itt a kérdésben hallottam róla először.
14/17 anonim válasza:
"Megvették kilóra."
Arra kíváncsi lennék szerinted ki vette meg. :D
15/17 anonim válasza:
14: nyilván a fidesz.
Ja nem, hiszen lejárató cikkeket közöltek róla, amin ki is akadt. Akkor Soros György. Ja ő sem, hiszen kifejezetten LMBTQ-lobbi ellenes.
Hát akkor nem tudjuk, hogy ki vette meg, de valaki biztos, mert nincsenek érveink.
16/17 anonim válasza:
azt ugye tudjátok, h. tibi atya valójában nem létezik?
nem hús-vér ember, hanem egy virtuális karakter, annyira létezik csak, mint a hupikék törpikék...
17/17 anonim válasza:
16: nahát, én tényleg azt hittem, hogy van egy Tibi nevű pap valahol, aki létezik és miután kezet csókol a Pápának, megy és blogot ír meg viccelődik az alkoholizmussal. Hogy mik vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!