Csak en unom mar tibi atya politizalasait es allasfoglalasait?
Figyelt kérdés
Regebben meg egy normalis reszeges pap volt, mostanra meg egy okoskodo unalmas semmi lett. "Pap"-os vicxet ezer eve nem lattam mar tole kb, ellenben tok atlagos meme-ket es poenokat igen. Nem is ertem miert van ennyi kovetoje, a pancsolt borai meg fortelmesek2022. febr. 19. 01:39
1/17 anonim válasza:
Én már rég meguntam. Elég demagóg is lett.
5/17 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus, hogy beleállt olyan dolgokba, amikbe más közszereplő soha nem merne. Az olyan polkorrekt baromságokba mint ez a nyomorult LMBTQ is. Sajnos ehhez ma már bátorság kell, hogy elmondd az igazságot azokról akik tagadnak meg olyan alapvető dolgokat is mint a nemek vagy a család. Emellett rendesen gyerekeklenesek.
Én örülök, hogy van egy közszereplő aki nem csak a lájkokra hajt hanem kiáll valami mellett amiben hisz. Lehet lepontozni.
6/17 anonim válasza:
Utolsó, ezt a "Lehet lepontozni"-t minek teszed hozzá a véleményedhez? Ezzel vágod el a saját megjegyzésed komolyságát.
7/17 anonim válasza:
Itt eléggé túlteng a woke emberkék aránya, ezért leszek lepontozva. A mondanivalóm igazságtartalmát különben ez nem befolyásolja, de sokatmondó, hogy érvek híján ebben élik ki magukat. Csak mondom. Majd meglátod.
8/17 anonim válasza:
Megvették kilóra. De most te amúgy mit tennél ha bekopogtatnának hozzád egy zsíros szerződéssel?
9/17 anonim válasza:
Én is unom. Bár nem követem, de néha megnézem, hátha van vmi vicces dolog.
10/17 anonim válasza:
Hat igen, évekig a Fidesz szekerét tolta, addig nem támadta senki..
Mióta beleállt a Fideszbe, itt is sokan megutálták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!