Mi a véleményetek Beyoncéről ebben a ruhában? Tetszik az alakja?
2010. szept. 11. 09:29
1/11 A kérdező kommentje:
vagy Kövér??
2010. szept. 11. 09:30
2/11 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem kövér!
ő egy igazi nő!!szép kerek és formás.
nem olyan csont és bőr mint a többi sztár.
ritka a sztárok közül aki ilyen jól néz ki.
24/N
3/11 anonim válasza:
szerintem is nagyon jó alakja van. nőies. nem olyan deszka mint a sztárok többsége.
4/11 anonim válasza:
hülye vagy ?? nem kövér egyáltalán nem az azért mert nem olyan csont és bőr mint a többi sztár attól még nem kövér ő pont szép formás teste van szép nő még női szemmel is ! aki meg kövének gondolja az az anorexiásokat szereti mikor britney is igy nézett ki mint beyonce akkor őt is ledagizták pedig akkor nézett ki a legjobban és most ezeket nem azért mondom mert kövér vagyok mert nem vagyok az sztem 176 magasságomhoz 62 kg vagyok
5/11 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy rohadt jó segge van benne.
9/11 anonim válasza:
szerintem marha nagy pics.ja van...
10/11 anonim válasza:
4. képen kicsit bevág neki.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!