Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondooltok Beyonceről?

Mit gondooltok Beyonceről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
jó a hangja, jók a koncertjei. imádom.<3
2010. márc. 27. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Szexi
2010. márc. 27. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:

IMÁDOM!!!

Te is nézted a Viva-n?

2010. márc. 27. 17:22
 4/12 A kérdező kommentje:
ahha:)
2010. márc. 27. 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Vitathatatlanul jó hangja van, jó énekesnő, de van valami, ami nekem hiányzik belőle, szóval csak annyi, hogy nem sorolom a legnagyobbak közé, de meghallgatom pár számát. Emberként nekem nem túlzottan szimpatikus, dehát, kissé beképzeltnek tűnik, de kitudja, nem beszélgettem még vele.. :)
2010. márc. 27. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, bocsi, az a " dehát," nem kell bele.:D
2010. márc. 27. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Szeretem,mert ő eddig még elég normális(sőt nagyon normális)ahhoz képest,hogy milyen régóta van a zeneiparban,és mégsem lett hülye drogos ribanc meg hasonlók.

A hangja baromi jó,asszem eddig minden ismertebb dalát szerettem.

És annyira szép feneke van,irígylem!!!:)

2010. márc. 27. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval :)
2010. márc. 27. 21:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Én meg mindenkivel egyetértek!:D:)
2010. márc. 28. 00:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem ő az Ikon a példakép! Tulajdonképpen a semmiből küzdötte fel magát, mivel nem vett rész semmilyen X Factor-on meg ilyesmin mint Leona Lewis.. Nem jött égből a galamb! 16 éves korától keményen megdolgozott minden egyes rajongóért és dollárért! Ezt ugye a viván is láthattuk! Én csak azt sajnálom, hogy csak 2007-ig mutatták a video naplóját! Kíváncsi lennék, hogy most mi a helyzet nála..

Imádom, mert gyönyörű a hangja, nagyon jól táncol, jó az izlése, irigylem az anyukájáért. :D

I ♥ Beyoncé

2010. márc. 28. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!