Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulcsár Edina ha elválik...

Kulcsár Edina ha elválik Csutitól akkor vissza kell fizetniük a CSOK-ot? Hogy történik ilyenkor a visszafizetés? Egészben ki kell?

Figyelt kérdés

2022. febr. 3. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Csuti úri ember??? Nem láttátok a nyerő párosban gondolom. Nem áldozat egy kicsit sem. Szerintem verte az edinát hát ha kamerák előtt agresszív volt ki tudja milyen volt a zárt ajtók mögött.. csoda hogy edina a két gyerekkel ennyit húzta mellette
2022. febr. 4. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Ja, gondolod Edina, aki meg a wc-rol is posztol nem fotozta volna le, ha verik?

Szerintem kiraktva volna live-ba akkora feltunosegi viszketegsege van a nonek.

Amugy is utalom ezt a mindenkit bantalmazassal vadolnak dolgot. Hol az artatlansag velelme? Amig nincs rola bizonyitek en ugy veszem meg se tortent. Ha meg valakit tenyleg bantottak es egy darab kepet, ha nem is latleletet nem csinalt, hat arra mar tenyleg nem tudok mit mondani...

2022. febr. 4. 13:05
 13/14 anonim válasza:
100%
Én azt olvastam, hogy rengeteg hitelt vettek fel, és vmi 70 milliót kell visszafizetni. Csuti elköltözött és cserébe Edina fizeti a havi 500 ezret.
2022. márc. 5. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Régen Csuti egy Instagram kérdezz - felelekben írta, hogy hitelből IS építtették a házukat. Bármennyire nagy celebek, azért 100 milliót csak úgy kicsengetni egy házra nem igen lett volna nekik miből. Edina amúgy sem gazdag családból származik, ő miből adott volna bele pénzt?
2022. márc. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!