Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Visszakaphatom a hangszerem árát?

Visszakaphatom a hangszerem árát?

Figyelt kérdés
Vásároltunk oline egy 90k-s gitárt. A gitár hibásan érkezett 06.04.-én, ezek után cserét szerettünk volna, majd közölték hogy nekik ehhez már nincs közük, forduljunk a beszállítóhoz. Ok, megtörtént. A gitár megérkezett 06.11.-én, és ennek meg van repedve a fogólapja illetve a koptató csavarja (les paulról van szó) megsértette a gitárt, mert hosszabb volt a kelleténél. Cserére ezek után nyilván nem bocsátom, a pénzemet szeretném visszakapni. Össze vissza írnak a honlapjukon az elállás jogáról ( [link] . Mi a véleményetek, lehetséges vissza kapni? Esetleg járt már valaki így?

2015. jún. 14. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott van leírva az ÁSZF ez alapján kell a bolttal/forgalmazóval egyeztetni.
2015. jún. 14. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem visszakaphatod-e, hanem vissza KELL kapnod. 8 nap elállási jogod van, ez azt jelenti, hogy ha mégsem szeretnéd, akkor visszakapod a pénzed, a gitárt meg visszaveszik. Ha esetleg nincs más kiút, és a pénzed kell, akkor próbáld meg kihasználni ezt az elállási jogok, viszont nem tudom, hogy ez hibás gitár esetén is működik-e. Vagy ha minden kötél szakad, akkor Fogyasztóvédelem.
2015. jún. 14. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal ÁSZF-jének 6.3. pontja szól erről: az átvételtől számított 14 napon belül vissza kell juttatnod a terméket, értesíted őket mailben, hogy elálltál a vásárlástól és várhatod a pénzt. Indokolnod sem kell. Én azért biztos, ami biztos alapon lefényképezném a hibákat meg úgy általában a hangszert és lefénymásolnék minden papírt, amit adtak.
2015. jún. 14. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!