Kulcsár Edina ha elválik Csutitól akkor vissza kell fizetniük a CSOK-ot? Hogy történik ilyenkor a visszafizetés? Egészben ki kell?
Engem inkabb az erdekelne, hogy Edina hogy fizeti ki Csutit a hazbol, mert Csuti ugye a sajat lakasanak az arat beletette. 🤔
Edina meg azt akarja, hogy Csuti menjen el onnan. 😳🙄
Ha van esze Csuti addig ki nem koltozik amig a szamlajan nincs az a penz. Mert ha elcuccol utana tutifix nem kap semmit.
Na meg milyen mar a kozosen felhuzott alonhazba behozza a 2 gyerek melle Edina ezt a haknis 25 eves 8 osztalyos gwm-et.
A GWM egyertelmuen csoves.
Edina meg beszopta (szo szerint 😂) hogy tobb dellaba ugrik.
Aztan most vergodnek, hogy Csuti menjen el a hazbol, amibe o rakott bele egy lakas arat.
Vicc ez az egesz.
Szerintem Karacsonyig se marad meg ez a kapcsolat, de lehet mar a nyarat se eli meg.
GWM-en meg rajta a gyuru. Ciganyoknal amugy se szokas hatrahagyni a csaladot egy pinaert. Ez az amit tisztelek amugy bennuk. Vissza fog menni a felesegehez.
Nem értem mit szeret azon a kan c.ganyon?
Buta nagyon, alpári is.
Csutinak is vannak hibái de úri ember a gwmhez képest.
Egyszeru. Edinat kimosdattak a szepsegversenyre, de kb. az a reteg, mint a GWM. Csak nezd meg egy-egy megnyilvanulasat. Buta, tanulatlan, onzo senki. Csak 2014-ben makja volt, mert akkoriban azt nyomattak, hogy a nyomorbol is lehetsz hercegno. Ugye a megaszar es egyeb ilyenekben is mindig erosen hatranyos helyzetu emberek kerultek elorebb, akkor is ha valaki tehetsegesebb volt, csak nem sajnos nem sajnos nem volt olyan siros hattersztorija.
Amugy az a tipikus cigany szovegelese van. Hihetetlen hogy csinaljak, en is meg szeretnem tanulni, de nem ebben nottem fel es nem vagyok eleg “rafkos”. A lenyeg, hogy csinal valamit, ami neked rosszul esik es utana megforditja a dolgokat ugy, hogy az jojjon ki, hogy te vagy a genyo szemet es te erezd magad rosszul. 🤔😳
Nezd meg, Edina kamuzott, hogy probalja megmenteni a hazassagat. Kesobb azt mondja mar november ota tudja ez nem mukodik. De meg kozos Karacsony. Melanieknal is. Aztan bumm jaj valunk. De nehez. Masnap GWM kozos poszt. De Csuti menjen el a hazbol, meg neki minden milyen rossz volt. 🙄
Hat akkor pakoljon ossze a kisholgy es mehet is az uj, soha nem volt meg ilyen szerelemhez, aki ha nincs a kozeleben fizikai fajdalmat erez. 🤣😂🤦♀️
Kulcsár Edina is cigány, és kötve hiszem, hogy neki több lenne 8 osztálynál, úgyhogy összeillenek a kancigánnyal.
Csutiról meg mindig az jut az eszembe, hogy olyan Down-kóros feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!