Kulcsár Edina nárcisztikus?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 10:45
1/13 anonim válasza:
Szerintem a nárcisztikus nem itt kezdődik
Bár meg van róla a véleményem
4/13 anonim válasza:
A csaj szimplán csak rendkívül egyszerű
5/13 anonim válasza:
Én is ez utóbbiban látom a megoldást. Érzelmi intelligencia mínusz kétszáz, ehhez jön a normál intelligencia, ami szintén nem túl fényes. De ezekkel semmi baj, csak tartok tőle, számos ember követendő példaképet lát bennük, ez egy óriási baj.
6/13 anonim válasza:
Ez már az én fejemben is megfordult.. lehetséges sajnos
8/13 anonim válasza:
Ez a nő elhitte, hogy ő még csak húsz éves és pályát választ! Nagyon primitiv személyiség, akinek az IQ-ja sem valami nagy. Az anyja pedig biztatja, persze egy anyós soha nem más. 36 éves és úgy viselkedik, mint egy húsz éves, ha ez nem nárcisztikus, akkor soha senki. A férje meg nem akarta látni, milyen ez, csak szegény gyerekeket sajnálom.
9/13 anonim válasza:
Egy klasszikuz szemfényvesztő...vagy ahogy régen mondták, fénykomédiás...kár a szó az ilyenre...
10/13 anonim válasza:
Elég primitiv, ha elfogadja a cigány "hagyományokat". Nőnek kuss a neve, egy asztalhoz sem ülhet a párjával, két lépéssel mögötte megy stb. Szabó Zsófi is ezt unta meg, ez nem tudom, meddig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!