Ki támogatja Kulcsár Edinát a háttérből?
2014- be került elő azóta már műsorvezető, reklámarc, saját ruhamárkája van.
Sok tehetséges magyar fiatal divattervező van aki éveken át tanulja a szakmát és később is alig tud elindulni a pályán és megélni. Ez a nő a semmiből kapott a nevével jezett teljes kollekciót, megrendezett bemutatot, brand name-et. Ehhez sok pénz kell és gazdasági ismeretek, nem gondolom hogy maga tudta volna összespórolni 1 év alatt a pénzt. A ruhákat nem ő tervezi, ez ordít. Pár éve meg Csepelen műkörmozott és nyomorgott.
Olyan az egész mint a modern Hamupipőke története. A valóság talán az hogy valaki támogatja, valakinek a fizetett barátnője/qrvaja ?
Meg kellett néznem ki ő.
Ez a saját ruhamárka gondolom olyan, hogy ő a nevét adja hozzá, arcát, meg néhány ötletet (?), a tervezés-kivitelezési részét mások csinálták. Mint a Sugarbirds-ös pcsák - rájuk azért vagyok mérges, mert lopnak-lopnak-lopnak más, külföldi tervezőktől, és sokkal nagyobb visszhangot kapnak, mint az ipart és mást végzett emberek (bár a MOME is eléggé fel van hígulva).
Sajnos rengeteg ilyen van, volt pl. olyan ismerősöm, aki egy az egyben lemásolta más festőművészek munkáit, sajátként szignózta, aztán apuka, meg a barátnője futtatta a srácot, nem sült le a képéről a bőr, mások munkáival ékeskedett!
Ez van.
tavaly a világ!! 2. legszebb nőjènek választották. ezután egyèrtelmű, hogy sok felkèrèst kap az ember.sztem csúnya dolog irigykedni. nem otthon vakarta ès úgy jöttek a lehetősègek,hanem tett èrte.
+ dolog,hogy a facebookon is kedves az emberekkel, valamint szemèlyesen is közvetlen.
az aktív meg csak hires emberek kozul válogatott musorvezetot. ha nem ő, akkor más'celeb' kapja meg. egy most vegzett kommuniacio-media szakosnak semmi eselye nem lett volna. sztem öngyilkosság ilyen szakra menni.
Nem irigykedés, azzal a részével, hogy szerepel a médiában és jól él, azzal semmi baj nincsen.
Csak saját kollekció része kissé rossz érzéssel tölt el, mert több barátom/barátnőm van, akik tényleg ezt tanulták, és sehol sincsenek hozzá képest. De ez nem Kulcsár Edina hibája, az igaz.
Szóval nem csak bennem kelt rossz érzést. Nekem a gyanúm az hogy valaki "felkarolta" / lehet 20-25 évvel idősebb is nála/ és egyengeti a karrierjét.
Jön a duma a dolgozó, önmegvalósito fiatal nőről aki sikeres mert dolgozik. Később kiderül hogy valaki egyengeti az útját / szülő, a barátja/. Aki meg becsületesen próbálkozikes tanul sehová nem jut.
de nem csak magyar szepsegversenyt nyerte meg.
mint írtam,a miss worldön a vilag masodik legszebb nőjènek választották. ez nem a kis helyi balaton szèpe versennyel egyenèrtèkű,ha nem egyèrtelmű. ezek után evidens, hogy rengeteg felkèrèst kapott itthon.
a baratja meg 5-6 ève ugyanaz volt.idèn ősszel mentek külön.ès a csávó is egyszerű ember volt,nem ilyen millimos akárki.
szóval èn tartom magamat ahhoz,hogy kár így gyűlölködni,meg irigyelni. ő jelentkezett a szèpsègversenyre,ő alakította így a sorsát.
ès mint írtam, nem tudom sajnálni azokat akik elmennek divattervezőnek meg sajtósnak tanulni. aztán vègeznek ès 0 ismerettsèggel nem kapnak munkát...
nyilván tobben nezik az aktívot,ha ismert ember van benne,mintha csak egy nevenincs ember vezetnè. ugyanez igaz a ruhakra. kulcsar edina neve alatt futva több ruhát el tudnak adni,mint egy noname tervező által. ez van. lehet gyűlölködni,de attól még így van.
"kulcsar edina neve alatt futva több ruhát el tudnak adni,mint egy noname tervező által"
Még mindig nem érted a lényeget, de mindegy.
"Jön a duma a dolgozó, önmegvalósito fiatal nőről aki sikeres mert dolgozik."
Ez viszont eléggé fura, nekem úgy jön le, mintha nem akarnád elfogadni, hogy vannak dolgozó, önálló nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!