Egyszerűen nem értem...azt nyilatkozta múltkor hogy 100 millió forint értékben használt el drogokat, új Mercedesekkel rajoskodik minden létező platformon, hírekben is róla van szó napi egyszer (ezért is tettem fel a kérdést)... Mindig valami luxus k..ával van stb. De ez mellett nem csinál semmit
.. A zenéje is szar szerintem úgy ahogy van, persze nem állítom hogy nem tehetséges, de nekem nem tetszik.
Szóval nem értem honnan vagy miből ez a fényüző élet. Valaki tudja?
Amúgy igen mielőtt mindenki írná hogy irigy g..i vagyok, hát nyilván az. Erre ki nem lenne az? Max akinek több van.. 29f
2022. jan. 29. 22:35
1/9 anonim válasza:
Miből élne?
Fellépések, albumeladások, jogdíjak stb...
2022. jan. 29. 22:37
2/9 anonim válasza:
Oké de annyira nincs jó zenéje, és ha minden magyar ember megvenné a lemezét (mert gondolom külföldiek nem igen hallgatják amit csinál), akkor sem lehetne ennyi pénze
2022. jan. 29. 22:56
3/9 A kérdező kommentje:
Én azt értem hogy ezek vannak neki, de ha ez igaz amit mondott, hogy 100 milliót el drogozott valahogy nem jön ki a matek nekem sehogy.
2022. jan. 29. 22:59
4/9 anonim válasza:
Szerintem vannak be nem vallott bevételei, én drogdílerkedésre és lányok futtatására tippelek. Nem hiszem, hogy ennél komolyabb dolog kitelik a kis bumburnyák agyától.
2022. jan. 29. 23:12
5/9 anonim válasza:
"hogy 100 milliót el drogozott"
Jó hát kamuzott valami nagyon, valahogy fel kell tartani a "rocksztár imidzset".
2022. jan. 30. 08:54
6/9 anonim válasza:
De ki az a sekélyes luzer aki szerint eleve drogozni menő, nem hogy ekkora összegben? 🤣🤣
Kit akart amúgy ezzel a szöveggel bekajáltatni?
2022. jan. 30. 11:26
7/9 anonim válasza:
Luxuskva? Láttad a feleségét vagy a mostani párját? Az egyetlen közös bennük, hogy rettenetesen férfiasak, a luxus szó nem jutnak eszembe egyikről sem
2022. jan. 30. 13:52
8/9 anonim válasza:
A majka papás számuk hozza a jogdíjat mert a közrádióban nem telik el úgy fél óra hogy le ne játszanák. Youtube-ról is esik be neki pénz a videóklippek után, plusz bármelyik falunapra el tud menni fellépni pár százezerért.
2022. jan. 30. 16:37
9/9 anonim válasza:
Hát, ha sima youtuberek saját házat tudnak venni meg sportkocsit, mellette rakás milliós cuccokat folyamat, akkor szerinted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!