Puzsér Róbert vs. Horváth Oszkár verekedésből ki kerülne ki győztesen és miért?
Figyelt kérdés
Mindkettő mellett szólnak érvek. Horváth Oszkár mentorának és lelki vezetőjének tekinti szerintem Róbertet, de ha ebből a mentális ketrecből kilépne, talán le tudná ütni Puzsért..#Puzsér vs Oszi #Puzsér vs Horváth Oszkár
2022. jan. 28. 19:35
2/9 anonim válasza:
Puzsér, mert szívósabb, nagyobb darab
4/9 anonim válasza:
Életemben nem hallottam róluk. Kik ezek?
Lehetne, hogy a sztárok kateógirában sztárokról kérdezzünk, akikről az ember már hallott? Pl. Brie Larson.
Tele van nevekkel a kategória, akiket a kutya nem ismer.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki az a Brie Larson, hazai viszonylatban Puzsér és HO igenis sztárok, belekérnek a kategóriába. Agymosott konzumidióták számára persze csak Briós Larson a sztár :)
2022. jan. 29. 05:57
7/9 A kérdező kommentje:
beleférnek
2022. jan. 29. 05:58
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, de én Oszinak szurkolnék. Valamelyik nap rendesen felcseszte Oszkár agyát valamivel Puzsér az Önkényes Mérvadóban, és elkezdett ott kiabálni. Az elég poén volt. :D
(Hagyjuk már Brie Larsont. Szerencsétlennek van elég baja az idiótákkal akik white saviornek nevezik. Tudjátok, általában az olyan emberek foglalkoznak ilyesmivel, akik csak egyoldalúan, a "fehérek rosszak, a feketék jók" alaptézis mentén működnek. Nem kell őket komolyan venni, és főleg nem kell időt pazarolni rájuk)
9/9 anonim válasza:
Elfogyott a Varga Irén témád? Most Puzsér vs. XY kérdéseket írsz ki pontokért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!