Minden celeb csak az instán mutatja a nagy boldogságot? Horváth Grétáék is válnak.
Figyelt kérdés
Még karácsonykor is mutatták, hogy együtt vannak. Közösen díszítették a fát.
Előtte a kiírások, hogy milyen a tökéletes férj, meg hogy jövőre gyereket szeretnének. Nemrég házasodtak össze.
Most meg jön a bejelentés, hogy elválnak útjaik.
Pedig a celebek amit kifele mutatnak, az irigylésreméltó.
2022. jan. 7. 17:27
1/13 anonim válasza:
Ó hány ilyen van!! Az egyik influ palija pár éve állandóan küldte a képeket nekem a farkáról, mikor megtudtam, hogy kivel van együtt, a csajszi azóta gyereket is szült neki.
2/13 anonim válasza:
Gondolom poénnak szántad. Mindenki tudja hogy FB, Insta, Tiktok az nem a való élet. Celebeket meg hagyjuk, közülük van akiknek fizetnek is a tartalmakért, vagy kitalálnak ezt-azt hogy követőket szerezzenek.
3/13 A kérdező kommentje:
#1: Mi van?? Jesszus!!
2022. jan. 7. 18:24
4/13 anonim válasza:
Elso nem akarod esetleg megosztani hogy ki volt az?:D
Ja nagyon gaz. Az a csavo onmagaban az igazandibol.. es ez a hatalmas kepmutatas
5/13 A kérdező kommentje:
Dávidnak van valakije. Azért meg vagyok lepődve...
Főleg amiatt, amit írtam, hogy karácsony előtt vidáman mutogatták a fa alatt a kisvonatot meg a díszítést.
2022. jan. 8. 23:24
6/13 anonim válasza:
Egyes... Várjuk a sztorit. Nem ér csak úgy ideírni ilyen sejtelmesen aztán meg megöl minket a kiváncsiság. Szóval... Ki az????
7/13 anonim válasza:
Első vagyok, hát szaftos vagy nem szaftos. Nekem már egyáltalán nem izgi a sztori. Avramlatosa palija volt, S. Attila!!
8/13 anonim válasza:
Hát ha hihetünk neki, elvileg a Gréta is etetve volt, és ő is azt hitte, hogy minden ok a "kedves férjével".
9/13 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ki az a Horváth Gréta. Ő az ázsia expresszből a fingós csaj?
10/13 A kérdező kommentje:
#9:Igen
Régen az Éjjel nappal budapestben is szerepelt.
2022. jan. 14. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!